Vins recomanats

D'esquerra a dreta: Audrey Doré, Josep Pelegrín, Ferran Centelles, Ferran Casellas, Anna Vicens i Rafel Sabadí

Sis sommeliers, sis Penedès

6 dels millors sommeliers de Catalunya ens recomanen 6 vins amb DO Penedès i ens expliquen amb una frase el perquè de la seva elecció

5 consells vinícoles d'estiu

| 28/08/2017 a les 10:31h
Especial: Destacat Cupatges! El més llegit
Arxivat a: Reportatges, Josep Pelegrín, DO Penedès, sommeliers, Ferran Centelles, Ferran Casellas, Audrey Doré, Anna Vicens, Rafel Sabadí
Audrey Doré, sommelier

Audrey Doré és la Millor Sumiller de Catalunya d'aquest 2017. Treballa al Celler de Can Roca.

Recomano l'Espenyalluchs d'Enric Soler...

Perquè és un xarel·lo vertical, ampli, profund i fresc. Perquè demostra que d'una vinya jove es pot fer un gran vi, i perquè només elaborar 3 vins, tots ells blancs i tots ells de xarel·lo és molt valent i únic.
PVP aproximat: 35 €
Josep Pelegrín, sommelier.

Josep Pelegrín va ser Millor Sommelier de Catalunya el 2014 i 2015. Treballa a l'escola Joviat de Manresa.

Recomano les microvinificacions del Celler Avgvstvs...

I recomano especialment la garnatxa de més de 100 anys. Trobo les microvinificacions molt autèntiques perquè amb elles el celler va a buscar l'origen, l'essència de la varietat i de la terra on creix aquesta.
PVP aproximat: 12 €
Ferran Centelles, sommelier.

Millor sommelier d'Espanya 2006. Sommelier d'el Bulli -del 2000 al 2011-. Actualment treballa amb la crítica de vins anglesa Jancis Robinson.

Recomano l'Aspriu Blanc del Celler Pardas...

Recomano aquest vi pel seu volum, la seva intensitat i la seva capacitat d'envelliment. És una demostració de que la varietat xarel·lo pot donar vins de màxim nivell al món.
PVP aproximat: 33 €
 

Ferran Casellas, sommelier.

​Sumiller a Can Jubany i Lasarte by Martin Berasategui, Cap de Sala a Sant Pau-Carme Ruscalleda i Sumiller a Wine Palace de 2011 a 2017. Actualment Sumiller al celler Marco Abella​.

Recomano qualsevol vi del Celler Finca Parera...

​És un celler que transmet perfectament l'essècia dels vins de la zona, amb un treball enfocat a recuperar varietats autòctones i treure'n la màxima expressivitat, enmarcat en un entorn privilegiat de vinyes treballades amb una mirada biodinàmica radical.
Els seus vins són delicats, austers i molt autèntics. ADN Penedès total!
PVP aproximat El Fosc: 8 €
Anna Vicens, sommelier.

Presidenta de l'Associació Catalana de Sumillers, actualment treballa com assessora del grup Miquel Alimentació.

Recomano La Calma de Can Ràfols dels Caus...

Un blanc de la varietat chenin que millora amb el temps. Delicat d'entrada però amb una forta personalitat final, resultat de la unió del Loire amb el Massís del Garraf.
PVP aproximat: 31,50 €
 
Rafel Sabadí, sommelier.

Rafel Sabadí, campió Ruinart Challenge Espanya 2016, campió i sots campió del Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles els anys 2008 i 2016. Sumiller -i propietari- del Restaurant El Roser 2 de l'Escala.

Recomano el Cantallops Xarel·lo d'AT Roca...

Un dels xarel·los del moment. Un fora de sèrie ple de coneixement, terroir, esforç i precisió al celler. Un vi blanc de xarel·lo que fa reflexionar sobre la grandesa dels vins blancs penedesencs.
PVP aproximat: 18 €

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

Informació incompleta
Manuel Duran, 29/08/2017 a les 12:13
+0
-1
La senyora Vicens es va oblidar de dir que un vi afrancesat sols casa be amb truita a la francesa.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.