mercats

​Xina esdevé el principal mercat del vi valencià

Les exportacions de vi al País Valencià creixen un 4,5% fins a juny

| 27/08/2017 a les 12:39h
Arxivat a: Mercats, vi, Ferevin, Xina
Les exportacions de vi valencià han crescut un 4,5% durant el primer semestre del 2017 fins a assolir els 93 milions d'euros, segons publica el diari La Veu del País Valencià. Així ho ha indicat el secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, després de la inauguració de la Fira Requenenca del Vi (Ferevin).

Xina s'ha convertit en el principal consumidor de vi valencià, seguit pels mercats francés i alemany. Rússia i Estats Units són la quarta i la cinquena destinacions de les exportacions.

Rodríguez Mulero ha assenyalat que el sector està fent un "important esforç per a oferir un producte excel·lent, atractiu als consumidors més exigents, i per la difusió dels valors dels vins i dels caves valencians en els mercats consolidats de la Unió Europea".

Ferevin se celebra fins al 27 d'agost i és una de les mostres monogràfiques sobre vi més importants del País Valencià. S'ha convertit en un punt de trobada anual per a tots els professionals del sector vinícola d'Utiel-Requena i reuneix en l'edició actual 26 expositors.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona.
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona. | Cecilia Diaz Betz
Lourdes López
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
El Ramon Francàs ens proposa una selecció de 4 rosats i 2 negres joves per passar millor la calor