VI

Més de 3.000 persones assisteixen al maridatge de jazz i vi a Figuerola d'Orcau

La cantant Lucrecia hi va aportar la música a ritme de swing i sons cubans

| 10/08/2017 a les 09:17h
Arxivat a: Fires, vins, vi, productors, gastronomia, jazz, JazziVi
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI | Jordi Uriach
Satisfacció total per la quarta edició del JazziVi, el festival que marida aquests dos conceptes. Aquesta és la valoració que n'ha fet l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà de la jornada celebrada a Figuerola d'Orcau aquest dissabte.

Més de 3.000 persones han pogut gaudir dels sons cubans que hi ha aportat la cantant Lucrecia i els ritmes de swing del Guitar Swing Duet per ambientar la jornada. L'alcalde del municipi, Constante Aranda, ha destacat que amb aquestes xifres d'assistents s'ha assolit l'objectiu que l'organització s'havia plantejat. Per a Aranda, feia anys que no es veia tant moviment al poble. "Ni per les festes majors" ha comentat. 

L'objectiu del festival és promocionar els productes gastronòmics i vitivinícoles del territori. D'aquesta manera, els assistents han pogut conèixer, tastar i comprar vins de nou cellers de la subzona Pallars de la DO Costers del Segre. A més, a la carpa gastronòmica diferents productors i restauradors pallaresos han ofert tapes i tastets realitzats amb productes de proximitat. En l'edició d'aquest any, s'ha convidat a un celler del Penedès i als restauradors És Pallarès i l'Hotel Terradets. 

Un dels trets més característics d'aquest festival és la font principal del poble, l'aigua de la qual s'ha tenyit, un any més, del color del vi. A més, repetint l'experiència de la passada edició, el grup de teatre De Galet de Tremp ha animat la festa. 
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández