tecnologia i vi

Caves Vilarnau aconsegueix el Certificat d'Excel·lència Trip Advisor

Aquest títol ha estat concedit per les excel·lents i constants puntuacions que els viatgers han atorgat en aquest portal Caves Vilarnau

The Champagne & Sparkling Wine World Championships premia amb un or el Vilarnau Brut Reserva

| 05/08/2017 a les 11:51h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Vilarnau , Vilarnau
Imatge il·lustrativa
TripAdvisor, el lloc web de viatges de referència a nivell mundial, ha atorgat el certificat d'excel·lència Vilarnau -juntament amb González Byass Jerez, Viñas del Vero-. El reconeixement es basa en les opinions, comentaris i puntuacions que publiquen els visitants. Un merescut reconeixement per aquesta Família de Vi que proposa una oferta enoturística singular basada en experiències úniques.
 
Vilarnau, el cor de la regió del Cava

Aquesta petita cava artesanal, situada a escassos quilòmetres de Barcelona, ​​submergeix l'enoturista dins les bombolles de Vilarnau a través de recorreguts que comencen a les vinyes. També es poden veremar algunes de les varietats de raïm, tastar el most directe dels tancs en fermentació o gaudir d'una tradicional calçotada, segons l'època de l'any.
 

Foto: Quico Ortega


González Byass, l'essència de la història de Jerez

Visitar aquests cellers centenaris suposa un viatge pel món irrepetible del Jerez a través d'activitats que descobreixen la seva història i desperten els cinc sentits. El Tio Pepe Festival, una experiència sensorial múltiple, o el Sherrymaster by Tío Pepe, una immersió total en l'univers d'aquests vins mil·lenaris, són dos dels exemples que revelen l'enoturista la màgia que es tanca en aquest escenari únic i irrepetible.
 
Viñas del Vero, la diversitat en un territori únic

Als peus dels Pirineus es troba Viñas del Vero, un celler que mostra la riquesa i diversitat del Somontano. Passejades en segway per les seves vinyes i recorreguts en 4x4 per la recòndita vall de Secastilla descobreixen, a peu de cep, l'origen de vins com Viñas del Vero Gewürztraminer o Secastilla. Així mateix, el celler posa a prova els sentits dels visitants que podran crear els seus propis vins a partir de tres varietals i viure experiències gastronòmiques exclusives al voltant d'un dels grans vins d'Espanya: Blecua.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Entre els convidats d’aquest any figuraven actors de renom com Peter Vives, Octavi Pujades, Roger Coma, Jordi Díaz o Ivan Massagué (actualment participant de Masterchef Celebrity), l’actriu protagonista del serial La Riera (2010-2017), Mercè Sampietro | Alguns dels actors de Merlí com Carlos Cuevas, Júlia Creus, Iñaqui Mur o Candela Anton també s'hi van donar cita
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
En honor a aquest vi i al transcurs de la seva vida, el Celler la Muntanya farà un recital musicat, en què exemplificarà totes les fases i els elements que envolten la vida del cep, des que es planta fins a que el fruit es converteix en vi