tecnologia i vi

Caves Vilarnau aconsegueix el Certificat d'Excel·lència Trip Advisor

Aquest títol ha estat concedit per les excel·lents i constants puntuacions que els viatgers han atorgat en aquest portal Caves Vilarnau

The Champagne & Sparkling Wine World Championships premia amb un or el Vilarnau Brut Reserva

| 05/08/2017 a les 11:51h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Vilarnau , Vilarnau
Imatge il·lustrativa
TripAdvisor, el lloc web de viatges de referència a nivell mundial, ha atorgat el certificat d'excel·lència Vilarnau -juntament amb González Byass Jerez, Viñas del Vero-. El reconeixement es basa en les opinions, comentaris i puntuacions que publiquen els visitants. Un merescut reconeixement per aquesta Família de Vi que proposa una oferta enoturística singular basada en experiències úniques.
 
Vilarnau, el cor de la regió del Cava

Aquesta petita cava artesanal, situada a escassos quilòmetres de Barcelona, ​​submergeix l'enoturista dins les bombolles de Vilarnau a través de recorreguts que comencen a les vinyes. També es poden veremar algunes de les varietats de raïm, tastar el most directe dels tancs en fermentació o gaudir d'una tradicional calçotada, segons l'època de l'any.
 

Foto: Quico Ortega


González Byass, l'essència de la història de Jerez

Visitar aquests cellers centenaris suposa un viatge pel món irrepetible del Jerez a través d'activitats que descobreixen la seva història i desperten els cinc sentits. El Tio Pepe Festival, una experiència sensorial múltiple, o el Sherrymaster by Tío Pepe, una immersió total en l'univers d'aquests vins mil·lenaris, són dos dels exemples que revelen l'enoturista la màgia que es tanca en aquest escenari únic i irrepetible.
 
Viñas del Vero, la diversitat en un territori únic

Als peus dels Pirineus es troba Viñas del Vero, un celler que mostra la riquesa i diversitat del Somontano. Passejades en segway per les seves vinyes i recorreguts en 4x4 per la recòndita vall de Secastilla descobreixen, a peu de cep, l'origen de vins com Viñas del Vero Gewürztraminer o Secastilla. Així mateix, el celler posa a prova els sentits dels visitants que podran crear els seus propis vins a partir de tres varietals i viure experiències gastronòmiques exclusives al voltant d'un dels grans vins d'Espanya: Blecua.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
53 Diumenges estarà en cartell, des del 3 de desembre i al llarg de la temporada, al Teatre Romea de Barcelona
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons
Lluís Romero, autor del llibre Vins autòctons | LRG
Inclou una selecció de més de 300 vins monovarietals elaborats amb les varietats de raïms catalanes tradicionals
Imatge il·lustrativa
És el vi negre més personal de Tomàs Cusiné i procedeix de les vinyes més velles de la finca del Vilosell, situat en els contraforts de les muntanyes de Prades.