El celler Segura Viudas convoca el V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Naturalesa

Dirigit a fotògrafs de naturalesa capaços d’enfrontar-se a un paisatge mediterrani típic amb una biodiversitat escorredissa

​Descobert un jaciment ibèric a les vinyes de Segura Viudas

| 03/08/2017 a les 18:47h
Arxivat a: Cellers, Segura Viudas
Imatge il·lustrativa
Se celebrarà el 21-22 d’octubre de 2017 i el termini d’inscripcions finalitza l’11 de setembre de 2017
 
El celler de cava i vi Segura Viudas convoca la cinquena edició del Ral·li Segura
Viudas de Fotografia de Naturalesa. El certamen és un repte complex, dirigit a tots aquells fotògrafs de naturalesa que siguin capaços d’enfrontar-se amb curiositat i coratge a un paisatge típicament mediterrani amb alguns hàbitats diferenciats i una biodiversitat escorredissa.

En aquesta edició, el ral·li es trasllada de la primavera a la tardor, concretament del 21al 22 d’octubre de 2017, per tal d’oferir als participants un paisatge completament canviat respecte al de les edicions anteriors. El termini d’inscripcions romandrà obert fins el dia 11 de setembre de 2017.

El Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Naturalesa conté una clara vocació de
conservació i documentació del patrimoni natural de l’Heretat, amb l’objectiu directe de preservar la flora i la fauna pròpies de les vinyes i els seus voltants en aquest racó del Penedès.
 
Les vinyes, els barrancs inaccessibles, les zones forestals, els boscos de ribera i el riu Bitlles ofereixen a tots aquells que gaudeixen d’una mirada fotogràfica múltiples oportunitats per capturar imatges extraordinàries en un entorn que, a priori, podria semblar poc agraït.
 
L’Heretat Segura Viudas és l’escenari ideal per a prendre fotografies de naturalesa autèntiques i sense artificis, que posin en valor el bagatge tècnic, artístic i naturalista dels fotògrafs i del seu afany per representar la realitat de l’entorn. Amb la dificultat afegida de disposar solament de 24 hores per a capturar els tresors que s’amaguen a l'Heretat. El mateix temps i la mateixa llum per a tots els participants.
 
Amb casi 10.000€ en premis, el V Ral·li Segura Viudas aspira a convertir-se en una referència a nivell europeu de la fotografia de la naturalesa defensora d’una mirada fidel a un territori.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
A agrobotigacovides.com s’hi podran comprar vins, caves i productes de proximitat
Imatge il·lustrativa
Tal com diuen des del celler "a anys excepcionals, vins excepcionals" | Vins El Cep elabora 365 ampolles del Clot del Roure Brisat i 361 del Racó de Camps
Imatge il·lustrativa
El celler aprofita el llançament del nou Brut Reserva ecològic per a renovar el conjunt de la imatge dels caves