premis

The Champagne & Sparkling Wine World Championships premia amb un or el Vilarnau Brut Reserva

Vilarnau repeteix entre els millors champagnes i escumosos del món

Un grup de 224 dones tasten més de 200 vins i n'escullen els millors

| 28/07/2017 a les 11:46h
Arxivat a: Vins, Vilarnau, CSWWC, The Champagne & Sparkling Wine World Championships
Vilarnau Brut Reserva ha obtingut la Medalla d'Or en la quarta edició de The Champagne & Sparkling Wine World Championships.

Vilarnau Brut Reserva s'ha convertit, per tercer any consecutiu, en un dels millors caves del món en obtenir la Medalla d'Or a The Champagne & Sparkling Wine World Championships, el certamen considerat com els "Oscars" del xampany i els vins escumosos, organitzat per Tom Stevenson, un dels experts a nivell mundial en aquesta matèria.

El resultat d'aquesta competició, que només concedeix medalles d'Or i Argent, confirma a Vilarnau com una de les caves amb més prestigi internacional. Des de la seva primera edició, el jurat del certamen, format per especialistes com la Master of Wine Essi Avellan i el Dr. Tony Jordan, ha destacat la personalitat dels caves de Vilarnau, de marcat caràcter mediterrani, la filosofia es basa en el respecte i cura del medi ambient.

L'elaboració de Vilarnau Brut Reserva segueix el mètode tradicional de fermentació secundària en ampolla amb una criança de més de 15 mesos. El resultat és un cava que combina l'equilibri que li aporta el raïm Macabeu, l'acidesa i frescor de la Parellada i la consistència aromàtica característica de la Xarel·lo. Servit entre 6 i 8 ºC, aquest Brut Reserva resulta una opció perfecta com a copa d'aperitiu.

Vilarnau comparteix or amb Segura Viudas, Gramona, Oriol Rossell i Castellroig. Umesufantres, Codorníu i Castellblanch s'emporten medalles d'argent.

Vegeu el llistat de guanyadors complert aquí.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)