​El cicle Dorevi del festival Portalblau de l'Escala tanca amb un cent per cent d'ocupació

Dorevi s'han tancat amb un cent per cent d'ocupació, ja que s'han venut totes les entrades disponibles

El cicle que marida vi i música es va iniciar dijous passat amb la cantant Paula Grande i els vins del celler Eccociwine

| 25/07/2017 a les 13:57h
Arxivat a: Actualitat, Dorevi, Festival Portalblau, Vi i música
Els concerts del cicle 'DOREVI', del festival Portalblau de l'Escala, s'han tancat amb un cent per cent d'ocupació ja que s'han venut totes les entrades disponibles. El cicle que marida vi i música es va iniciar dijous passat amb la cantant Paula Grande i els vins del celler Eccociwine; va seguir dissabte amb una doble actuació de Roger Mas amb el maridatge dels vins d'El Restaurant El Roser2 de l'Escala, del sommelier Rafel Sabadí; i es va tancar diumenge al vespre amb les havaneres de Neus Mar i els vins de JOC (Jordi Oliver Conti). 

El cicle DOREVI té lloc a l'Alfolí de la Sal i s'organitza amb la col·laboració del Club d'Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava de Girona. Enguany, s'ha celebrat la segona edició d'aquesta iniciativa que està plenament consolidada. Davant dels bons resultats, els organitzadors de Portalblau han confirmat que el festival mantindrà el maridatge de vins i música en properes edicions. 

Portalblau celebra enguany una edició molt especial: la desena. Per celebrar-ho, el festival ha programat una desena de concerts fins al proper 6 d'agost. Aquest cap de setmana hi actuen Sopa de Cabra i Rachid Taha, que són els caps de cartell, mentre que el primer cap de setmana d'agost tindran lloc els concerts de Mayte Martín, Joan Dausà i Andrea Motis. 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Ramon Francas
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme