​El Banc Sabadell Vijazz Penedès crearà un nou espai de concerts i maridatges la propera edició

La 12a edició ja té dates: 6, 7 i 8 de juliol de 2018

| 25/07/2017 a les 13:47h
Arxivat a: Actualitat, Vijazz Penedès 2017, Vijazz 2018, Concerts i vi
El Banc Sabadell Vijazz Penedès ha tancat l’edició amb la roda de premsa de balanç, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Vilafranca i ha comptat amb la presència de Joan Tarrada, president de Tastavins Penedès, Pere Pons, director artístic del festival, i Pere Regull, alcalde de Vilafranca.
 
Tarrada ha anunciat que, de cara el 2018, “s’està treballant en nous espais de concerts i maridatges al centre de la vila per esponjar més el públic i per apropar-nos, encara més, a tot el Penedès”. A més, ha afegit “la 12a edició se celebrarà el 6, 7 i 8 de juliol de 2018”, coincidint amb el segon cap de setmana de juliol.
 
Pons ha destacat que la gran aposta de la proposta musical de la propera edició “continuarà sent la qualitat i el maridatge de la música jazz amb el vi i el cava”.
 
Per la seva banda, Regull ha afirmat que el Banc Sabadell Vijazz Penedès “està plenament consolidat després d’onze edicions” i ha felicitat, un any més, a Tastavins Penedès -entitat sense ànim de lucre organitzadora del festival- “per la seva feina de promoció de la vila, de la música i del vi”.
 
L’11a EDICIÓ EN XIFRES
 
El Banc Sabadell Vijazz Penedès tanca la seva 11a edició amb un augment pel que fa a visitants i vendes. Més de 55.000 persones han gaudit del festival i de les seves activitats, 5.000 més que l’any passat.
 
Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts han augmentat en un 8% respecte l’any anterior i els visitants valoren la bona qualitat dels productes oferts pels cellers participants. 
 
Pel que fa als maridatges: s’han venut més de 1.800 places, han incrementat en un 50% els participants i, el primer dia de festival, s’havien exhaurit pràcticament la meitat de les places pels 26 tastos. Com a novetat d’aquesta 11a edició, s’ha celebrat un cicle de maridatges exclusius al Centre Agrícol de Vilafranca, recentment reformat. Una proposta amb productes premium del Penedès dels cellers Can Feixes, Llopart i Parés Baltà, que ha tingut molt bona acollida i que seguirà a la programació de la propera edició.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El projecte va arrencar el 2016 de la mà del VITEC, el Parc Tecnològic del Vi de Falset
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012