vermuts

Dos Déus Reserva, el millor vermut de Catalunya

El passat mes de maig es van celebrar els Premis Vinari dels Vermuts Catalans per escollir el millor vermut de Catalunya

El 95% dels consumidors escull el tap de suro com el millor tap per a vins i caves

| 10/07/2017 a les 20:49h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Millor vermut de Catalunya, Premis Vinari de Vermuts de Catalunya, Dos Déus Reserva
Som en època de vacances. En època d’agafar-nos-ho tot amb més calma. Platja, piscina i terrasses. Són dies d’estar-nos a fora i d’allargar els preludis abans dels àpats. És època, per tant, de tenir més temps per gaudir de descobrir nous vins, nous caves i nous vermuts. 
 
El mes de maig passat, i com cada any des de en fa tres, el Restaurant Vermuteria Rofes de Reus va acollir la celebració dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans. En aquesta edició el vermut que va obtenir més punts i, per tant, el millor vermut de Catalunya, va ser el Dos Déus Reserva que es va endur el Gran Vinari d’Or, el màxim reconeixement del concurs. El mateix vermut, va obtenir a La Guia de Vins de catalunya de 2014 un 9,58.

Dos Déus Reserva

Dos Déus Reserva
 és de color de caramel fosc. Net i brillant. En nas es poden percebre aromes riques i potents d'herbes aromàtiques i balsàmiques, mentre que en boca notem notes amargues. És potent en boca, però al mateix temps té un pas fresc pel paladar. Té un punt de dolçor suau i un final amarg ben integrat. Elaborat amb vi de criança i herbes aromàtiques com el Dictam de Creta, l'Artemisia pontica, la Satureja hortensis i la Gentiana.
 

Durant dos mesos es macera l'alcohol amb la barreja de les diferents herbes. Transcorregut aquest període es premsen les herbes per extreure l'extracte on es concentren les aromes i el sabor, i es barreja amb vi blanc de Tarragona i amb mistela que li aporta les notes dolces. Madura durant 5 anys seguint el sistema de soleres, en bótes de 500 litres de roure americà procedents de la criança de vins de la zona de Cadis.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

No el compraré
Anònim, 13/07/2017 a les 17:59
+0
-0
Esteu segurs de que aquest preu no està manipulat? Coneixent el s qui el fan no pensó comprar-lo en la vida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
Ramon Francas
01/01/1970
El grup impulsa un pla estratègic que busca una major eficiència | L’últim exercici, tancat el mes de maig passat, ha suposat una millora dels resultats en 12 milions d’euros, fins als 535 milions d’euros de facturació
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz