denominacions d'origen

"El vi és part de l'alimentació", Joan Lluís Gómez, del Sant Pau de la Carme Ruscalleda, a la secció Parlem Amb...

El Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau de la Carme Ruscalleda, protagonitza aquest mes la secció Parlem Amb del web de la DO Catalunya.

Parlem amb 3 restaurants adherits a la campanya "A taula, vi català"

| 07/07/2017 a les 10:57h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, Parlem Amb
 El Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau de la Carme Ruscalleda, protagonitza aquest mes la secció Parlem Amb del web de la DO Catalunya. Amb un llarg recorregut professional, ja fa prop de 10 anys que treballa, colze a colze amb la Carme Ruscalleda, encapçalant el servei i la gestió de la carta de vins al restaurant Sant Pau (de Sant Pol de Mar) que acull prop de 800 referències de vi de tot el món.
 
Des dels inicis de la carrera professional del Joan Lluís a l’actualitat, hi ha notat grans canvis, considera que ara hi ha més informació del vi. Però per ell, és important transmetre la filosofia del Sant Pau a través del vi, tal com apunta “el vi és part de l’alimentació, no sé beure un vi sense un plat a taula, hem de fugir de la dinàmica de que és només una beguda alcohòlica”.
 
El restaurant Sant Pau, defensor del producte fresc i de proximitat, forma part de la nostra campanya de “A taula, vi català”, que pretén reconèixer la tasca de prescripció dels vins catalans que fan molts restaurants del territori. El seu sommelier també n’és un ferm defensor: “Actualment, que és tan fàcil viatjar, perquè hem de fer viatjar el producte, ja que venen aquí, que provin el vi d’aquí”.

 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo
Ramon Francas
01/01/1970
Can Sala de Freixenet és un dels 12 caves que han assolit la nova categoria que dóna visibilitat a la més alta gamma del cava, el vèrtex de la piràmide qualitativa del sector | Tast a càrrec de Ramon Francàs
01/01/1970
Els més de 500 professionals que van assistir a l'acte van poder tastar més de 190 referències dels 35 cellers que hi van participar