gastronomia

2300 barcelonins han escollit la millor pizza de Barcelona

Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització

El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra

Ruta pels millors bars de vins de Barcelona (I)

| 04/07/2017 a les 15:56h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, pizza, gastronomia, SiamoTutteBlogger.com
Imatge il·lustrativa
Ahir va ser clausurada amb una festa italiana a la terminal de Grimaldi Lines, a Barcelona, la primera edició de PizzaBarcelona, ​​un concurs entre les millors pizzes de la Ciutat Comtal. El certamen, organitzat per les autores del bloc www.siamotutteblogger.com, Angela Visco i Lucia Marra, ha triat guanyadora la pizza Mamma Rita de Salvatore Moretto, de la pizzeria Pappa Pomodoro (carrer de Josep Pla, 19).

El jurat format pel pizzer l'italià Gennaro Nasti, alferes de la pizza gourmet italiana, Ivan Musto, empresari de Sabors d'Itàlia i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina han lliurat també el segon i el tercer premi, que han anat respectivament a la pizzeria Antichi Sapori dels germans de Angelis (carretera de Collblanc, 48) i a la pizzeria Lievito Mare (carrer de la Llacuna, 1).
Han estat lliurats també dos premis especials. El premi Pizza Gourmet ha anat al restaurant pizzeria El Bo di Napoli (carrer València, 197) i el premi especial Pizza Delivery a l'Antico Borgo Napoletano de carrer d'Escudellers Blancs, 14.
 

Gennaro i Salvatore Moretto


La dinàmica del concurs preveia una primera selecció de les vint pizzeries més representatives i de qualitat de la ciutat. Després, gràcies al vot per Internet es van triar les tres pizzes més votades al mateix blog www.siamotutteblogger.com. "Barcelona té una altíssima concentració de bones pizzes", comentava la Lucia Marra, "així que cal premiar l'esforç de tants professionals que han sabut interpretar el món de la pizza seguint la tradició i també estant atents a les noves tendències que arriben d'Itàlia".

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien