Conca de Barberà

Ja tenim els premiats del 27è Concurs de Vins i Caves de la Conca de Barberà

El celler vinícola de Sarral s'emporta 3 guardons com a millor vi en les categoríes; millor vi blanc jove, millor cava brut i millor cava rosat.

Cool Hunting, publicació de referència als Estats Units, destaca un DO Conca de Barberà

| 03/07/2017 a les 10:44h
Arxivat a: Actualitat, Concurs de Vins i Caves de la Conca de Barberà
El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà va celebrar, el passat juny, el tast per al 27è Concurs de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà. Des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia es realitzava aquest tast amb la presència de 18 tastadors que han estat els encarregats de tastar a cegues les referències de les 11 categories. Es van presentar 91 vins.
 

Els guanyadors són:

Millor vi BLANC JOVE:
PORTELL blanc de blancs mac/par 2016, del celler Vinícola de Sarral
2n classificat: LA BAUMA garnatxa blanca /chardonnay 2016, de Vilanova Vins
3r classificat: ELS NANOS blanc del Coster macabeu 2016, de Mas Foraster

Millor vi ROSAT JOVE:
EL FOLLET syrah 2016, de Rendé Masdéu
2n classificat: PORTELL rosat trepat 2016, del celler Vinícola de Sarral
3r classificat: CARA NORD rosat trepat 2016, de Cara Nord Celler

Millor vi NEGRE JOVE:
INQUIET cabernet sauvignon 2016, del celler Rendé Masdéu
2n classificat: ENCANTATS ull de llebre 2015, de Gerida Viticultors
3r classificat: NEGRE DE FOLLS gx/ull/tr 2016, de Marta Pedra

Millor vi NEGRE FERMENTAT I/O CRIAT EN BÓTA:
CÚVIC cf/sy/ull 2015, de Gerida Viticultors
2n classificat: EL XAFARDER Cs/Sy 2015, del celler Rosa Mª Torres
3r classificat: CARA NORD sy/gx/mn 2015, de Cara Nord Celler

Millor vi NEGRE TREPAT:
LA FONT VOLTADA trepat 2014, del celler Abadia de Poblet
2n classificat: MAS DE LA PANSA trepat 2016, de Round Village del Viver
3r classificat: CARLES ANDREU trepat 2015, del celler Carles Andreu

Millor vi BLANC FERMENTAT I/O CRIAT EN BÓTA:
MOLÍ DELS CAPELLANS chardonnay 2015, de Molí dels Capellans del Viver Vitivinícola
2n classificat: PORTELL macabeu 2015, del celler Vinícola de Sarral
3r classificat: FINCA GASSET muscat 2015, del celler Cal Gasset

Millor vi NEGRE CRIAT EN BÓTA:
NEGRA NIT Gx/Mt/Mn 2013, de Vidbertus del Viver Vitivinícola
2n classificat: FRANCOLÍ cabernet S. 2012, de Castell D’Or
3r classificat: PORTELL criança cs/mt/ull 2014, del celler Vinícola de Sarral

Millor vi NEGRE RESERVA:
SAÜC cabernet franc 2011, de Rosa M. Torres
2n classificat: GATZARA reserva 2011, de Gatzaravins del Viver Vitivinícola
3r classificat: JOSEP FORASTER Selecció 2011 cs/gx, del celler Mas Foraster
 
Millor CAVA BRUT:
LA PARELLADA 2013, del celler Vinícola de Sarral
2n classificat: CASTELL DE LA COMANDA brut mac/par, de Castell D’Or
3r classificat: CARLES ANDREU par/mac 2014, del celler Carles Andreu

Millor CAVA BRUT NATURE:
LES TRES NAUS Reserva 2013, de Cellers Domenys
2n classificat: SIMÓ DE PALAU mac/xal/par 2013, de Caves Simó de Palau
3r classificat: FRANCOLÍ brut nature mac/par, de Castell D’Or

Millor CAVA ROSAT:
PORTELL brut trepat 2015, de Vinícola de Sarral
2n classificat: PUIG DE SOLIVELLA trepat, de Castell D’Or
3r classificat: SANSTRAVÉ trepat 2015 reserva, del celler Cal Gasset

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El projecte va arrencar el 2016 de la mà del VITEC, el Parc Tecnològic del Vi de Falset
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012