cellers

3 capvespres de Garnatxa amb Vinyes Domènech, Pep Sala i el Boig per Tu

Boig per Tu al quadrat, o el que és el mateix, Boig per Tu per escoltar i Boig per Tu per beure

Els clients i amics del celler han pogut gaudir de 3 capvespres de música i vi

Vins de la setmana

| 28/06/2017 a les 10:50h
Arxivat a: Cellers, Vinyes Domènech

Els amics i els clients de vinyes Domenech han pogut gaudir aquest juny de tres capvespres de música i garnatxa amb el cantant Pep Sala, antic membre de Sau.
El dia 10 va ser el torn de Tarragona, el dia 12 de Barcelona i demà tanca el cicle l'antic casino de Girona.
Pep Sala ha fet tres capvespres de música i el celler Vinyes Domènech, amb el seu propietari Joan ignasi Domenech al capdavant, ha aprofitat per a presentar la darrera anyada del vi Boig per Tu 2015.
Tres capvespres on els clients i els amics del celler del Montsant han pogut escoltar i beure el Boig per Tu.
 

 

Contingut relacionat

Imatge il·lustrativa
Zoltan Csaba Nagy
03/07/2017

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.