Vallformosa

Marta Vidal, nova CEO de Vallformosa

El celler Vallformosa segueix el seu procés de professionalització estratègic, nomenant a Marta Vidal Ollé nova CEO de la companyia, càrrec que es va fer efectiu el passat mes de maig

La Fundació Vallformosa celebra la 9a Festa Solidària per la lluita contra el càncer el proper 30 de juny

| 28/06/2017 a les 09:41h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Marta Vidal, Vallformosa
Imatge il·lustrativa
Marta, executiva de 32 anys, amb una carrera brillant en el sector financer, s'incorpora a Vallformosa per liderar el repte de convertir-la en el referent per la seva professionalització, transparència i capacitat de connectar amb el client.
 
Actualment, Vallformosa, amb les marques VALLFORMOSA CAVA, GRAN BARÓN, MISTINGUETT i DOMÈNECH.VIDAL, és el quart productor de cava del món, i líder de vendes a Benelux, principal mercat d'exportació.
 
El procés de professionalització va començar el 2011 amb l'adquisició d'una part majoritària de la companyia a la família Domènech, per part del fins llavors director general Vicenç Vidal. Aquest procés va continuar amb un pla de reestructuració financera i de modernització de la companyia, de la mà de l'advocat Josep Graells March, Soci fundador de Graells March Advocats, despatx especialitzat en estratègia i reestructuració d'empreses familiars.
 
Al novembre de 2016 Josep Graells es va incorporar amb el seu Family Office a l'accionariat de Vallformosa, actualment presideix el Consell d'Administració i representa la majoria del capital.
 
En un sector molt endogàmic, atrapat en el joc successori de l'empresa familiar i amb estructures molt pesades, el fitxatge de Marta Vidal Ollé per part de l'actual president del Consell, com a aposta personal, pretén ser una alenada d'aire fresc, renovació, professionalització i força. Un dels primers reptes de la nova CEO i l'equip directiu, és l'elaboració d'un Pla Estratègic amb l'objectiu no només de créixer en diferents mercats i incorporar noves marques sinó també definir un nou posicionament corporatiu que cerca transformar el panorama actual del sector.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien