Vallformosa

Marta Vidal, nova CEO de Vallformosa

El celler Vallformosa segueix el seu procés de professionalització estratègic, nomenant a Marta Vidal Ollé nova CEO de la companyia, càrrec que es va fer efectiu el passat mes de maig

La Fundació Vallformosa celebra la 9a Festa Solidària per la lluita contra el càncer el proper 30 de juny

| 28/06/2017 a les 09:41h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Marta Vidal, Vallformosa
Marta, executiva de 32 anys, amb una carrera brillant en el sector financer, s'incorpora a Vallformosa per liderar el repte de convertir-la en el referent per la seva professionalització, transparència i capacitat de connectar amb el client.
 
Actualment, Vallformosa, amb les marques VALLFORMOSA CAVA, GRAN BARÓN, MISTINGUETT i DOMÈNECH.VIDAL, és el quart productor de cava del món, i líder de vendes a Benelux, principal mercat d'exportació.
 
El procés de professionalització va començar el 2011 amb l'adquisició d'una part majoritària de la companyia a la família Domènech, per part del fins llavors director general Vicenç Vidal. Aquest procés va continuar amb un pla de reestructuració financera i de modernització de la companyia, de la mà de l'advocat Josep Graells March, Soci fundador de Graells March Advocats, despatx especialitzat en estratègia i reestructuració d'empreses familiars.
 
Al novembre de 2016 Josep Graells es va incorporar amb el seu Family Office a l'accionariat de Vallformosa, actualment presideix el Consell d'Administració i representa la majoria del capital.
 
En un sector molt endogàmic, atrapat en el joc successori de l'empresa familiar i amb estructures molt pesades, el fitxatge de Marta Vidal Ollé per part de l'actual president del Consell, com a aposta personal, pretén ser una alenada d'aire fresc, renovació, professionalització i força. Un dels primers reptes de la nova CEO i l'equip directiu, és l'elaboració d'un Pla Estratègic amb l'objectiu no només de créixer en diferents mercats i incorporar noves marques sinó també definir un nou posicionament corporatiu que cerca transformar el panorama actual del sector.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Ramon Francas
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme