enoturisme

El projecte de mobilitat sostenible de La Carretera del Vi rep el Premi 2107 a la Promoció de l'Enoturisme

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat l’encarregat de lliurar el premi amb motiu de La Nit de l’Empresa 2017

Puigdemont inaugura el celler Les Vinyes del Convent

| 26/06/2017 a les 17:41h
Arxivat a: Enoturisme, La Carretera del Vi, Projecte de mobilitat sostenible
La Federació Empresarial Gran Penedès (FEGP) ha concedit a La Carretera del Vi el Premi FEGP 2017 a la promoció de l’Enoturisme en l’àmbit de la sostenibilitat en el marc de La Nit de l’Empresa 2017. La FEGP ha destacat el compromís de l’associació en la preservació del medi ambient a través del projecte de carsharing amb vehicle elèctric que va iniciar-se fa uns mesos. L’acte, celebrat a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha estat l’encarregat de fer l’entrega del premi a la presidenta de l’associació, Mireia Tetas. Durant el sopar que va acompanyar l’acte, s’hi han pogut tastar vins i caves de tots els cellers de La Carretera del Vi. A més, els assistents a l’acte també han pogut acostar-se al servei de carsharing a través d’un dels Nissan Leaf elèctrics de la flota de la wine road, exposat als jardins de la finca.

The Mediterranean Wine Road protagonista del sopar

La Carretera del Vi va ser en tot moment present durant l’esdeveniment ja que els diferents plats del sopar, van servir-se amb vins, caves i Clàssic Penedès dels cellers de l’associació. L’entrant va acompanyar-se de 5 vins blancs: Còsmic 2016 (Parés Baltà), Malvasia de Sitges  (Torre del Veguer), Nutt Xarel·lo 2016 (Mas Bertran), Xarel·lo 2016 (Finca Viladellops) i Blanc Subur (Hospital de Sitges). Durant el plat principal es van servir 4 vins negres: Bellaterra (Cellers Torres), Chateldon Cabernet Reserva (Pinord), Vibacu (Puig Batet) i Cabernet Sauvignon (Torreblanca). Als postres va ser el torn dels caves i clàssics: Chapó (Mas Tinell), Imperial Brut Rosé (Rovellats), Heretat de Sangenís Brut Nature (La Xarmada) i Tradicional Reserva Extra brut (Colet).
 
En el moment de l’entrega de premis, la presidenta de La Carretera del Vi, Mireia Tetas, va voler posar en valor tot els vins que els assistents havien pogut tastar: “Som tretze cellers diferents, cadascun amb les seves singularitats, però que ens hem unit per a donar més valor al nostre patrimoni vitivinícola. El nostre projecte de mobilitat elèctrica demostra el nostre compromís amb l’entorn”. A més va agrair a la FEGP el premi en nom de tots els cellers que formen part de l’associació, va afirmar que aquest reconeixement els ajuda a seguir endavant amb aquests i altres projectes.
 
Una trobada del món empresarial del Gran Penedès

La Nit de l’Empresa ha comptat amb gairebé 700 assistents, la majoria dels quals empresaris i directius, juntament amb representants del món polític i institucional. Aquest esdeveniment ha servit com a acte de presentació de la recentment creada Federació Empresarial Gran Penedès, fruit de la integració de l’ADEGP i la UEP, les dues patronals del territori.

També us pot interessar

01/01/1970
Lauren Mowery, reconeguda periodista experta en vi, va assistir a l'Espai Priorat aquest mateix 2017 i el 13 de juny va publicar una llista dels vins que van cridar-li més l'atenció
01/01/1970
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El projecte va arrencar el 2016 de la mà del VITEC, el Parc Tecnològic del Vi de Falset
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012