Un llibre de premi

| 13/03/2011 a les 08:00h
Arxivat a: Llibres
El llibre de l'enòleg Jabier Marquínez, premiat com a millor llibre als Gourmand World Cookbook Awards
El llibre "La Biblia, primer tratado de viticultura y enología", obra de l'enòleg Jabier Marquínez, ha obtingut el premi Millor Llibre del Món 2010 a la categoria Drink History dels premis Gourmand World Cookbook Awards. Marquínez, enòleg del celler Castillo de Sajazarra, que elabora el vi In Vita amb DO Alella, ha recollit a la seva obra totes les cites referents al vi i la vinya que apareixen a La Bíblia i les ha interpretat des d'un punt de vista tècnic, històric i cultural. Aquest mes de març, el jurat d'aquest certamen ha decidit que el de Marquínez és el millor llibre de la categoria editat el 2010.

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)