primavera del cava

Tast de flors amb cava a Vilarnau

Vilarnau ha organitzat el primer tast de caves i flors dins el programa de "La Primavera del Cava", organitzada per l'Insititut del Cava.

Visita a Caves Vilarnau

​El Cava, a la Universitat de Califòrnia

| 05/06/2017 a les 17:09h
Arxivat a: Cellers, tast de flors, Carles Aymerich, Evarist March, Vilarnau
Vilarnau ha inaugurat les activitats de "La Primavera del Cava" amb un tast de flors i caves. Organitzat per l'Institut del Cava, aquesta iniciativa compta amb la participació d'onze cellers que han ofert diverses activitats enoturístiques a la vinya.
 
En aquesta ocasió, Vilarnau ha ofert un tast centrat en flors i caves i homenatge al paisatge i a la paleta de colors que ofereix la primavera. Amb la participació de Naturalwalks, es va fer una passejada per la vinya descobrint la flora i fauna i desvetllant els secrets que s'hi amaguen. De la mà del biòleg Evarist March, gastrobotànic del Restaurant El Celler de Can Roca, s'han degustat i descobert les propietats de les plantes i flors d'una manera distesa i participativa, plena d'experiències originals.
 
El punt final ha estat un tast de tres caves molt peculiars, tant pel seu procés d'elaboració com per les seves varietats. Albert de Vilarnau fermentat en bóta, Vilarnau Capricis Xarel·lo Castañer i Vilarnau Subirat Parent es van tastar amb cinc flors per sentir els contrastos organolèptics i trobar l'harmonia perfecta. El tast va ser conduït per Carles Aymerich, Millor Sommelier d'Espanya 2009.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
01/01/1970
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual