primavera del cava

Tast de flors amb cava a Vilarnau

Vilarnau ha organitzat el primer tast de caves i flors dins el programa de "La Primavera del Cava", organitzada per l'Insititut del Cava.

Visita a Caves Vilarnau

​El Cava, a la Universitat de Califòrnia

| 05/06/2017 a les 17:09h
Arxivat a: Cellers, tast de flors, Carles Aymerich, Evarist March, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Vilarnau ha inaugurat les activitats de "La Primavera del Cava" amb un tast de flors i caves. Organitzat per l'Institut del Cava, aquesta iniciativa compta amb la participació d'onze cellers que han ofert diverses activitats enoturístiques a la vinya.
 
En aquesta ocasió, Vilarnau ha ofert un tast centrat en flors i caves i homenatge al paisatge i a la paleta de colors que ofereix la primavera. Amb la participació de Naturalwalks, es va fer una passejada per la vinya descobrint la flora i fauna i desvetllant els secrets que s'hi amaguen. De la mà del biòleg Evarist March, gastrobotànic del Restaurant El Celler de Can Roca, s'han degustat i descobert les propietats de les plantes i flors d'una manera distesa i participativa, plena d'experiències originals.
 
El punt final ha estat un tast de tres caves molt peculiars, tant pel seu procés d'elaboració com per les seves varietats. Albert de Vilarnau fermentat en bóta, Vilarnau Capricis Xarel·lo Castañer i Vilarnau Subirat Parent es van tastar amb cinc flors per sentir els contrastos organolèptics i trobar l'harmonia perfecta. El tast va ser conduït per Carles Aymerich, Millor Sommelier d'Espanya 2009.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda | Roc Gramona
Ruth Troyano | 1 comentari
​​​«Simont i Sirch havien observat que hi havia un problema compartit a totes les regions de vi del món que era la mort prematura de les vinyes i la propagació de malalties a la fusta...​​​»
Francesc Pintado, president de l'AEHT, i Josep Simó Llop, director comercial d'On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet.
Francesc Pintado, president de l'AEHT, i Josep Simó Llop, director comercial d'On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet.
Freixenet ha signat un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil | GC
El gènere arribava a través de dipòsits fiscals als Països Baixos i es comercialitzava a través de dipòsits fiscals i distribuïdores espanyoles