Vilarnau ha inaugurat les activitats de "La Primavera del Cava" amb un tast de flors i caves. Organitzat per l'Institut del Cava, aquesta iniciativa compta amb la participació d'onze cellers que han ofert diverses activitats enoturístiques a la vinya.
En aquesta ocasió, Vilarnau ha ofert un tast centrat en flors i caves i homenatge al paisatge i a la paleta de colors que ofereix la primavera. Amb la participació de Naturalwalks, es va fer una passejada per la vinya descobrint la flora i fauna i desvetllant els secrets que s'hi amaguen. De la mà del biòleg Evarist March, gastrobotànic del Restaurant El Celler de Can Roca, s'han degustat i descobert les propietats de les plantes i flors d'una manera distesa i participativa, plena d'experiències originals.
El punt final ha estat un tast de tres caves molt peculiars, tant pel seu procés d'elaboració com per les seves varietats. Albert de Vilarnau fermentat en bóta, Vilarnau Capricis Xarel·lo Castañer i Vilarnau Subirat Parent es van tastar amb cinc flors per sentir els contrastos organolèptics i trobar l'harmonia perfecta. El tast va ser conduït per Carles Aymerich, Millor Sommelier d'Espanya 2009.