primavera del cava

Tast de flors amb cava a Vilarnau

Vilarnau ha organitzat el primer tast de caves i flors dins el programa de "La Primavera del Cava", organitzada per l'Insititut del Cava.

Visita a Caves Vilarnau

​El Cava, a la Universitat de Califòrnia

| 05/06/2017 a les 17:09h
Arxivat a: Cellers, tast de flors, Carles Aymerich, Evarist March, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Vilarnau ha inaugurat les activitats de "La Primavera del Cava" amb un tast de flors i caves. Organitzat per l'Institut del Cava, aquesta iniciativa compta amb la participació d'onze cellers que han ofert diverses activitats enoturístiques a la vinya.
 
En aquesta ocasió, Vilarnau ha ofert un tast centrat en flors i caves i homenatge al paisatge i a la paleta de colors que ofereix la primavera. Amb la participació de Naturalwalks, es va fer una passejada per la vinya descobrint la flora i fauna i desvetllant els secrets que s'hi amaguen. De la mà del biòleg Evarist March, gastrobotànic del Restaurant El Celler de Can Roca, s'han degustat i descobert les propietats de les plantes i flors d'una manera distesa i participativa, plena d'experiències originals.
 
El punt final ha estat un tast de tres caves molt peculiars, tant pel seu procés d'elaboració com per les seves varietats. Albert de Vilarnau fermentat en bóta, Vilarnau Capricis Xarel·lo Castañer i Vilarnau Subirat Parent es van tastar amb cinc flors per sentir els contrastos organolèptics i trobar l'harmonia perfecta. El tast va ser conduït per Carles Aymerich, Millor Sommelier d'Espanya 2009.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Via Edetana Blanc 2019 és un vi elaborat amb un 70% de garnatxa blanca procedent de vinyes de més de 40 anys i un 30% de viognier | El vi surt al mercat a un preu de PVP: 12,00 €