Associació Vinícola catalana

El celler bagenc Heretat Oller del Mas s'incorpora ​a la patronal del vi català

Producció ecològica de qualitat i enoturisme són dos dels pilars fonamentals del celler de Manresa

Oller del Mas rep un 28% més d'enoturistes que el 2015

| 02/06/2017 a les 08:39h
Arxivat a: Actualitat, Heretat Oller del Mas, Oller del Mas
El celler de la D.O Pla de Bages, Heretat Oller del Mas ha entrat a formar part de la patronal del vi català. Una important adhesió que contribueix en la promoció conjunta i defensa dels vins catalans, tant a nivell nacional com internacional. L’Associació Vinícola Catalana representa els interessos de més del 80% dels cellers ubicats en les onze denominacions d’origen catalanes.

Amb més de 1.000 anys d’història, Heretat Oller del Mas preserva la identitat d’un terroir únic com és la seva finca ubicada en una zona privilegiada, enmig de muntanyes com la de Montserrat, o bé,  del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
 
Heretat Oller del Mas realitza una producció ecològica integral, sent el primer celler de Catalunya i tercer del món amb les petjades de carboni més baixes (0’7 grams per litre).
 
Compten amb 600 hectàrees de cultius i boscos, de les quals 60 hectàrees són de vinya, on  es cultiven varietats autòctones com el Picapoll Blanc i Negre, Mandó, Malvasia Manresana, Samsó o Macabeu, a banda de les foranies com el Merlot, Syrah, Cabernet Franc o Cabernet Sauvignon.
 
Actualment, la seva producció és de 150.000 ampolles, una producció molt cuidada i limitada ja que només utilitzen raïm propi. Els seus vins estan presents a Europa, EEUU, Canadà, Xina, Japó, Taiwan i Carib, entre d’altres. Fet que demostra la clara internacionalització de l’empresa.
 
A banda, Heretat Oller del Mas està fent una clara aposta per l’enoturisme. El seu projecte abasta un Eco-Hotel, un restaurant i zona esportiva, així com l’organització de diferents experiències enoturístiques. Durant l’any 2016, van visitar Oller del Mas més de 69.000 persones.

Podeu llegir aqui l'entrevista de Cupatges d'aquest passat gener a Frank margenat, propietari d'Heretat Oller del Mas.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo
Ramon Francas
01/01/1970
Can Sala de Freixenet és un dels 12 caves que han assolit la nova categoria que dóna visibilitat a la més alta gamma del cava, el vèrtex de la piràmide qualitativa del sector | Tast a càrrec de Ramon Francàs
01/01/1970
Els més de 500 professionals que van assistir a l'acte van poder tastar més de 190 referències dels 35 cellers que hi van participar