vins catalans

9 medalles d'or catalanes entre 15000 vins al concurs International Wine Challenge 2017 de Londres

106 Medalles en total (Or, Plata i Bronze) per als vins catalans més 52 Recomanacions al International Wine Challenge 2017

Un vi blanc de Raimat, blanc revelació del món al Concours Mondial de Bruxelles

| 17/05/2017 a les 15:40h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, International Wine Challenge 2017, vins catalans
Els resultats del International Wine Challenge 2017 (IWC), publicats avui, han atorgat 9 medalles d'Or, 40 medalles de Plata i 57 medalles de Bronze als vins catalans.

Els millors d'aquesta edició que s'ha organitzat en dues fases (la Tranche 1 al novembre de 2016 i la Tranche 2 a l'abril de 2017 al recinte Oval de la ciutat de Londres) són:

- Mas La Plana 2012, Miguel Torres, DO Penedès
- Perpetual 2014, Miguel Torres, DOQ Priorat
- Joan Giné Blanc 2015, Buil & Giné, DOQ Priorat
- Les Sorts Sycar 2014, Celler Masroig, DO Montsant
- Milmanda 2015, Miguel Torres, DO Conca de Barberà
- Mas dels Frares 2015, Vínicola del Priorat, DOQ Priorat
- Torelló Special Edition 2012, Torelló, DO Cava
- AA Opus Evolutium Gran Reserva 2012, Alta Alella, DO Cava
- Vermut Rojo De Muller, categoria de fortificats


En el concurs de la IWC -i per 34è any consecutiu-, es reconeixen les qualitats de cada referència en un tast a cegues i es qualifiquen per un jurat format per més de 300 experts internacionals del sector (entre Master of Wine, sommeliers, distribuïdors, enòlegs i periodistes especialitzats). En aquesta edició, han entrat més de 15.000 referències de totes les regions vinícoles, i cada any van sent més les regions que participen en aquest concurs per demostrar les qualitats dels seus vins davant dels paladars més exigents. Una de les novetats d'aquest 2017 ha estat la incorporació dels vins d'Egipte a la competició.

Podeu descarregar aquí l'arxiu excell amb tots els vins catalans premiats

Més informació i tots els resultats disponibles al web oficial: 
www.internationalwinechallenge.com
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

Bons vins pero...
Manuel Duran, 22/05/2017 a les 10:58
+0
-0
Tal com es va dir a la trobada anual de la Plataforma Tecnológica del Vino la vinicultura espanyola te: "notables carencias de anàlisis, màrqueting, comunicació i visió estratégica." Tenim Denominacions d'Origen anàrquiques!!!!! No es racional barrejar vins originals amb imitacions de vins francesos... Per això es el país que mes barato exporta!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Ruth Troyano
“No tenim vinya pròpia però el nostre projecte vol donar valor als pagesos que treballen molt bé la seva..."
Imatge il·lustrativa
La 68a edició de el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó comptarà amb Vilarnau com el cava oficial d'aquesta gran cita esportiva.