vins

Un vi blanc de Raimat, blanc revelació del món al Concours Mondial de Bruxelles

A més, el blanc més exclusiu del celler ha rebut també una Gran Medalla d'Or durant el Certamen

D'entre més de 9.000 referències, Raimat 100 s'ha alçat com el millor vi blanc internacional

Raimat reinventa la manera d'entendre el vi i serà 100% ecològica al 2019

| 16/05/2017 a les 09:31h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Raimat
Raimat 100, referència que commemora el centenari del celler lleidatà, ha estat elegit Revelació Internacional Vi Blanc 2017 i guardonat amb una Gran Medalla d'Or al Concours Mondial de Bruxelles, que en aquesta 24a edició va tenir lloc el 5, 6 i 7 de maig a Valladolid.

D'entre més de 9.000 referències, Raimat 100 s'ha alçat com el millor vi blanc internacional. Es tracta d'un vi singular i únic en el sector: les peculiars varietats chardonnay i xarel·lo de Costers del Segre unides a la marcada personalitat de gestió mediambiental sostenible de Raimat, fan d'aquest vi grat mereixedor d'aquest reconeixement internacional.

De producció limitada (1.700 ampolles), Raimat 100 és el resultat d'un extens treball de recerca, amb centenars de microvinicaciones i assajos de camp per seleccionar les millors parcel·les. Un exemple dels matisos que ens poden oferir les dues varietats: una gran paleta d'aromes i sabors, una textura molt àmplia i una capacitat per a la criança excel·lent.

Raimat 100 simbolitza el centenari de Raimat, el celler creada per Manuel Raventós el 1914, quan va adquirir 3.200 hectàrees i va descobrir el potencial que tenien aquestes terres per a la vinya i les seves condicions idònies per produir un vi d'excel·lent qualitat i amb personalitat.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda | Ruth Troyano
Ruth Troyano
“Bodegons amb ampolla de vi” és el novè títol de la col·lecció Envinats, un volum que conté tres conferències impartides per l’enòleg Eduard Puig i Vayreda a la dècada dels 80
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La DO Conca de Barberà organitza un tast on reivindica que ha triplicat la producció de vins de trepat en 12 anys, però també que té moltes altres elaboracions per oferir | Els tastos presencials amb els elaboradors es reprenen un cop s'ha posat fi a l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us donem 5 idees de vins originals i atrevits per regalar ara que s'ha acabat l'estat d'alarma