formació

La UAB aposta per la formació en enoturisme

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

| 11/05/2017 a les 22:28h
Especial: Formació
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme

El curs ‘Introducció a l’Enoturisme’ arrencarà el pròxim 18 de setembre i anirà dirigit a professionals i a alumnes de Grau en Direcció Hotelera, Turisme, Direcció de Serveis de Restauració i/o Comerç, amb l’objectiu de capacitar els alumnes per a la gestió enoturística integral, ja sigui integrant-se en projectes ja existents o bé com a emprenedors.
 
La nova formació de la UAB, de 3 mesos de durada aproximadament, comptarà amb 3 mòduls que combinaran sessions teòriques i pràctiques: el primer centrat en coneixements vitivinícoles i enològics; el segon, en com desenvolupar un pla estratègic enoturístic d’una zona o territori vitivinícola; i el tercer, centrat en comunicació i màrqueting. El curs es completarà amb un calendari de sortides professionals per a conèixer projectes enoturístics d’èxit d’a prop, i algunes MasterClass complementàries.
 
Per a la seva primera formació en enoturisme, l’UAB comptarà amb professionals d’àmplia trajectòria al sector. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover de La Guia de Vins de Catalunya; l’escriptor i expert en enoturisme, Lluís Tolosa, i la periodista i directora de PCatS Comunicació, Sole Gª. Insua, seran els responsables d’impartir els 3 mòduls.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Tercera entrega de la secció de la DO Catalunya "Vinos sin complejos" | ¿Qué tiene el vino que no tenga la cerveza?
Imatge il·lustrativa
L’artista barcelonina Glòria Muñoz vesteix l'ampolla amb el paisatge del Penedès
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia