formació

La UAB aposta per la formació en enoturisme

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

| 11/05/2017 a les 22:28h
Especial: Formació
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme

El curs ‘Introducció a l’Enoturisme’ arrencarà el pròxim 18 de setembre i anirà dirigit a professionals i a alumnes de Grau en Direcció Hotelera, Turisme, Direcció de Serveis de Restauració i/o Comerç, amb l’objectiu de capacitar els alumnes per a la gestió enoturística integral, ja sigui integrant-se en projectes ja existents o bé com a emprenedors.
 
La nova formació de la UAB, de 3 mesos de durada aproximadament, comptarà amb 3 mòduls que combinaran sessions teòriques i pràctiques: el primer centrat en coneixements vitivinícoles i enològics; el segon, en com desenvolupar un pla estratègic enoturístic d’una zona o territori vitivinícola; i el tercer, centrat en comunicació i màrqueting. El curs es completarà amb un calendari de sortides professionals per a conèixer projectes enoturístics d’èxit d’a prop, i algunes MasterClass complementàries.
 
Per a la seva primera formació en enoturisme, l’UAB comptarà amb professionals d’àmplia trajectòria al sector. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover de La Guia de Vins de Catalunya; l’escriptor i expert en enoturisme, Lluís Tolosa, i la periodista i directora de PCatS Comunicació, Sole Gª. Insua, seran els responsables d’impartir els 3 mòduls.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández