vilarnau

Concurs "Dissenya les plaques de cava de Vilarnau"

Arriba la sisena edició de "Dissenya les plaques de Vilarnau", un concurs de disseny que el celler realitza a Facebook

​El Cava entra en set prestigioses escoles d’hoteleria de Suïssa

| 11/05/2017 a les 22:09h
Arxivat a: Cellers, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Vilarnau organitza, un any més, el concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau", un certamen que empra la xarxa social Faccebook com a plataforma de difusió. A través d'aquesta original iniciativa, es proposa als seguidors enviar dissenys únics, avantguardistes i creatius que concordin amb l'esperit de Vilarnau.
 
Per participar, seran necessàries grans dosis d'imaginació i contagiar-se de la filosofia sostenible d'aquesta petita cava artesanal. I, finalment, es requereix fer-se fan de la pàgina de Facebook de Vilarnau per pujar, abans del 3 de juliol, un màxim de tres propostes. Finalitzat aquest termini, es preseleccionaran 8 dissenys que seran votats pels fans des del 10 fins el 28 de juliol.
 
La placa guanyadora serà protagonista dels caves de Vilarnau i augmentarà la col·lecció de la cava. Així mateix, el talent del seu dissenyador serà premiat amb cava per a tot un any. El finalista podrà gaudir de les creacions de Vilarnau, que elabora caves de llarga criança, de marcada personalitat, el procés d'elaboració dels quals es basa en la qualitat i respecte pel medi ambient.

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)