cava

​El Cava, a la Universitat de Califòrnia

El jove sadurninenc Sergi Canals dirigeix un tast de 17 referències a la Universitat de Califòrnia a Davis (UC Davis), on cursa un màster de viticultura i enologia

El Penedès celebra La Primavera del Cava amb onze cellers durant el mes de maig

| 07/05/2017 a les 12:01h
Arxivat a: Mercats, Cava

El Robert Mondavi Institute for Wine and Food Science de la Universitat de Califòrnia a Davis (UC Davis) va acollir a finals d’abril, un tast de caves reserva i gran reserva dirigit pel sadurninenc Sergi Canals, fill de la família propietària de les caves Castell Sant Antoni.

La vetllada, que s’emmarca en el cicle de tastos Vitis, estava dirigida als estudiants del Màster i el Grau en Viticultura i Enologia, així com a professorat i membres del mateix departament. Canals està cursant actualment aquest curs, a través del programa de beques Balsells-Generalitat de Catalunya, després d’haver-se graduat en Enologia per la Universitat Rovira i Virgili el 2015.

Els assistents al tast dirigit per Sergi Canals van poder conèixer fins a 17 caves dels cellers Castell Sant Antoni, Codorniu, Freixenet, Gramona, Giró Ribot, Josep Foraster, Juvé y Camps, Mestres, Pere Ventura, Recaredo, Torelló, Segura Viudas i Vilarnau, a més de Raventós i Blanc.
La comunitat d’UC Davis va demostrar un gran interès pel cava i per conèixer en profunditat la història i complexitat de la regió vitivinícola del Penedès, fins al punt que, per raons d’aforament limitat, un bon nombre d’alumnes i membres de la facultat no van poder accedir a l’acte. Els assistents van quedar impressionats per la qualitat i la complexitat dels vins tastats, especialment en el cas dels grans reserves dels cellers participants.

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

Comerçiant jubilat
Miquel Torrens, 07/05/2017 a les 20:29
+6
-0
Castell Sant Antoni, un cava de primera línea, enhora bona a la familia.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El projecte va arrencar el 2016 de la mà del VITEC, el Parc Tecnològic del Vi de Falset
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012