novetats

Anna Ice Edition, el cava més refrescant de l'estiu

ANNA ICE EDITION, EL CAVA ON THE ROCKS MÉS IT L'ESTIU

Codorníu proposa 3 rutes enoturístiques inèdites per a amants del cava

| 04/05/2017 a les 09:57h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Anna Ice Edition
Hi ha moments que se celebren millor amb gel, sobretot a l'estiu. Per això, Anna de Codorníu, marca del celler creadora del cava, torna amb una proposta refrescant i més mediterrània que mai: Anna ICE Edition, un cava creat especialment per ser degustat amb gel.

Ja sigui com a aperitiu abans d'un dinar amb els teus, després d'un pícnic en una assolellada platja, com a beguda estrella de les festes a les terrasses més cool, o fins i tot per gaudir al costat d'una magnífica posta de sol, Anna Ice Edition arriba amb un disseny que és una combinació de bombolles tonalitats marineres.

Com preparar? Simplement són necessaris 3 passos per a poder gaudir d'aquest deliciós cava: en primer lloc, refreda l'ampolla d'Anna Ice Edition a 4-5 graus, a continuació afegeix 3 glaçons de gel gran i massís a una copa i finalment aboca 15 cl de Anna Ice Edition. Així de senzill i llest per captivar-te a tu i als teus!

PVP recomanat: 9,99 €

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Ramon Francas
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme