novetats

Nou Àtica Pinot Noir de Parató

10 meravelles arquitectòniques del món del vi

| 20/04/2017 a les 07:44h
Arxivat a: Vins, Parató, Àtica Pinot Noir, Àtica
Parató presenta el nou cava Àtica Extra Brut Rosat. De color pàl·lid, subtil i floral, que ens recorda la frescor primaveral del Penedès, amb les suaus brises de la mediterrània. És un cava jove i fresc, lleuger però ferm, que expressa la força de les dos varietats, Pinot Noir i Chardonnay amb les que s’elabora. Ens farà gaudir com a copa d’aperitiu o acompanyant tot tipus d’amanides, pastes, peixos o carns blanques.

VARIETATS: 75% Pinot Noir, 25% Chardonnay    
FERMENTACIÓ: 2ª fermentació en ampolla durant 45 dies a una temperatura 13ºC i criança sobre les seves mares un mínim de 12 mesos fins el desgorjat.    

ANALÍTICA
Alcohol 11’90 %vol.  
Acidesa Total 3,90 gr/l.    
Acidesa Volàtil 0,38 gr/l.  
Sucre 5,90 gr/l.
SO2 15/60 mgr/l.
Pressió CO2 5,90    
 
COLOR: Color rosat pètal de rosa pàl·lid, corona ample i rosari potent i constant.  
AROMES: Aromes franques i elegants de fruits vermells àcids (maduixot), balsàmic, vegetal (herba segada) i lleuger toc final de pastisseria.  
BOCA: Pas en boca fresc i amb volum, fins tanins, dolcenc, fruitat i amb un carbònic viu.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants