novetats

Freixenet ICE Rosé, un nou cava rosat perfecte per a còctels imaginatius

Un "mixer" refrescant, casual i elegant amb aromes de fruites del bosc que demana ser servit en copa gran i amb glaçons

Trepat de Freixenet rep el Gran Or i el Gran CINVE 2017

| 10/04/2017 a les 06:46h
Arxivat a: Vins, Freixenet ICE Rosé, Freixenet, Cava
Freixenet ICE Rosé, un cava especial creat pels nostres enòlegs a base de les varietats garnatxa i pinot noir, una extensió de la popular categoria "on ICE" que s'uneix a l’èxit de Freixenet ICE. 

La versió Rosé és a més de cava de qualitat, un "mixer" que realça la combinació desitjada i que demana ser servit en copa àmplia amb glaçons de gel, combinat amb licors i imaginativa decoració de fruites al gust.

Freixenet ICE Rosé és un cava semisec de color rosa gerd brillant amb bombolla fina i elegant. Predominen les aromes a fruites del bosc com les maduixes, els nabius o les mores, destacant els aranyons, i també a fruites d'os, especialment albercoc i nectarina. En boca és llaminer, fresc i complex, amb un delicat i agradable equilibri entre la dolçor i l'acidesa que al seu torn es va potenciant gràcies al contacte amb el gel.

Javier de las Muelas, creador i propietari de la prestigiosa cocteleria Dry Martini a Barcelona, ha dissenyat dos còctels exclusius per a Freixenet ICE Rosé. Asian Ice, amb licor de lychee i una beina de vainilla bourbon, és un còctel floral, exòtic i pensat per brindar a la posta de sol. Velvet Rosé, amb pisco, licor de pera, groselles i anís estrellat, té notes de fruita de raïm i pera que s'integren vestint a Freixenet Ice Rosé amb frescor i naturalitat, com una rosa perfecta.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya
01/01/1970
Els resultats presentats en aquesta quarta enquesta han mostrat l'evolució respecte l’any passat quant a nombre de viticultors i cellers que s’han adherit al programa
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
01/01/1970
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra