Cava

​Antoni de la Rosa i Torelló renova com a president de la Confraria del Cava

De la Rosa ja fa quatre anys que està al capdavant de l’entitat

Perelada adquireix Privat d'Alta Alella

| 04/04/2017 a les 17:31h
Arxivat a: Actualitat, Antoni de la Rosa i Torelló, President Confraria del Cava, Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
La Confraria del Cava de Sant Sadurní ha renovat Antoni de la Rosa i Torelló com a president de l’entitat per als pròxims quatre anys. L’entitat va celebrar dimecres passat la seva assemblea anual, durant la qual va repassar la feina duta a terme els darrers mesos i va establir les línies d’actuació per aquest nou mandat.

El cava seguirà sent l’eix vertebrador del programa d’actes de la Confraria, que els pròxims anys s’ha proposat mantenir, i potenciar encara més, la Setmana del Cava. El col·lectiu organitza des de fa 35 anys aquesta iniciativa, a la qual l’any passat va donar un gir important canviant la figura de la Reina del Cava per la dels Ambaixadors del Cava. La nedadora de sincronitzada, Gemma Mengual, i l’actor Roger Coma van ser els primers a rebre aquest reconeixement.

L’entitat, que els darrers anys també ha apostat fort per promocionar el cava la diada de Sant Jordi, vol seguir treballant en les investidures fora de la ciutat de Barcelona. L’any passat, aquesta activitat es va celebrar a Màlaga i va tenir com a protagonista la cantant Estrella Morente, que va ser investida Dama Confrare d’Honor del Cava. Enguany la iniciativa es durà a terme a Girona, coincidit amb la celebració del Temps de Flors. Aquesta és una de les activitats més destacades de l’any a la capital catalana, i la Confraria la vol aprofitar per reconèixer la tasca de diferents personalitats de la societat gironina.

Al llarg d’aquest mandat que ara comença, l’entitat també seguirà apostant per les activitats solidàries, com la Cursa Solidària del Cava (que en una dècada ha recollit més de 100.000 euros de la Marató de TV) o la Nit Solidària del Cava, que cada any destina els fons que recapta a Càritas.

Llarga trajectòria  
 
La vinculació d’Antoni de la Rosa amb la Confraria del Cava ve de lluny. Amb 19 anys va ser investit com a Jove Confrare pels Joves Confrares, i des del 2007 és membre de la Junta Directiva. En fa 4 que en va ser escollit president de l’entitat.

De la Rosa té 47 anys, és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i es va incorporar a l’empresa familiar Caves Torelló l’any 1994. Juntament amb el seu germà codirigeix el celler que presideix la seva mare, Ernestina Torelló.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa