cellers

​Finca Ca N'Estella encara 2017 amb bones expectatives en exportació i nous projectes

El celler familiar Finca Ca N'Estella (DO Penedès) aferma la seva presència al mercat exterior i amplia l'oferta enoturística

Lluís Tolosa, nou president del jurat del 51è Concurs de Vins de la DO Penedès

| 17/03/2017 a les 13:47h
Arxivat a: Cellers, Nous projectes Fincs Ca N'estella, Finca Ca N'estella
Des de que van fer les primeres passes el 1989, el celler de la família Rabetllat i Vidal s'aferma amb seguretat. Vint-i-cinc anys després del llançament del primer vi embotellat, Finca Ca N'Estella elabora 360.000 ampolles i segueix ampliant la seva presència al mercat exterior. 

Als tradicionals clients de vi espanyol a l'estranger, com ara Bèlgica, Alemanya, Japó, Estats Units, Gran Bretanya, Polònia o Suècia, Finca Ca N'Estella hi afegeix alguns dels nous mercats del vi, com Xina, Romania o Libèria. Els Rabetllat i Vidal tenen força especialment al Japó, on el seu vi està ben posicionat i ja es distribueix a través de trenta-set punts de venda. 

Tot i que el celler ja voreja la màxima capacitat de producció, els germans Rabetllat aposten per seguir insistint en l'exportació. 

Nous projectes de present i de futur

La finca de 35 Ha a partir de la qual s'elaboren els vins de Ca N'Estella -un pulmó verd que és tot un miracle en ple cinturó industrial de Barcelona- va succeir la vinya històrica plantada per Joan Estella al s. XIX. Amb l'arribada de la generació més jove dels Rabetllat, la vinya va començar a tractar-se sota els conceptes de l'agricultura integrada; ara s'ha fet un pas endavant en aquest aspecte, i en aquests moments ja s'ha iniciat el camí per a l'obtenció de la certificació ecològica, que està previst d'obtenir el 2018. 

La masia original de 1800 que presideix la vinya allotja les instal·lacions d'elaboració i criança, i en els últims temps ha estat, a més, el centre d'un programa enoturístic que ofereix activitats creatives -el tast a les fosques a dins d'un cup antic, per exemple- que atrauen un públic cada cop més ampli. L'any 2016, en el cinquè any de dedicació a aquesta activitat, el celler va rebre més de 3000 visitants. Ara, els Rabetllat han seguit adequant les instal·lacions per seguir avançant en una línia de negoci que permet donar a conèixer els vins elaborats i crear imatge de marca. Així, el 2017, Finca Ca N'Estella obra una sala amb capacitat per a 80 persones, decorada amb un caràcter molt personal i calidesa exquisida, per a la celebració de reunions familiars o de negocis. 

Finca Ca N'Estella (Sant Esteve Sesrovires, DO Penedès)

La tercera generació de la família Rabetllat i Vidal lidera aquest projecte nascut amb l'adquisició d'una finca de vinya de 35 Ha. en una de les zones de més qualitat de la DO Penedès. En la imponent masia del segle XIX que presideix la finca s'elabora una àmplia gamma de vins i caves que Finca Ca N'Estella tracta amb tota la cura i ànim de superació. Sensatesa i constància han estat la filosofia d'aquest celler familiar i la clau dels fruits obtinguts, en forma de reconeixement internacional i sòlid posicionament en el mercat tant dels vins Clot dels Oms com dels caves Rabetllat i Vidal.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
Ramon Francas
01/01/1970
El grup impulsa un pla estratègic que busca una major eficiència | L’últim exercici, tancat el mes de maig passat, ha suposat una millora dels resultats en 12 milions d’euros, fins als 535 milions d’euros de facturació
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz