​La DO Conca de Barberà a la fira Prowein

La DO Conca participa per primera vegada a aquesta fira internacional del vi, que se celebra a la ciutat alemanya de Düsseldorf del 19 al 21 de març

Cool Hunting, publicació de referència als Estats Units, destaca un DO Conca de Barberà

| 15/03/2017 a les 20:16h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Conca de Barberà
Amb l'objecte de promocionar la DO Conca de Barberà i els seus vins als mercats internacionals, el Consell Regulador participarà a la fira Prowein 2017, amb un estand (10G91), situat al pavelló 10.  Es tracta de la 23a edició d'aquesta fira internacional, dedicada al sector del vi i els destil·lats, de periodicitat anual i dirigida a un públic exclusivament professional, entre els quals s'inclouen importadors, majoristes, minoristes, supermercats, càtering i restauració, constituint un important aparador per als cellers de la Denominació.

Alguns cellers de la DO ja porten temps representant els vins de la Conca en aquesta Fira. Però aquest 2017 s’ha fet un esforç de promoció com a DO per tal de tenir més presència internacional. Els cellers Carles Andreu, Cellers Domenys, Gerida Viticultors, Molí dels Capellans, Succés Vinícola i Vidbertus comparteixen stand amb la DO Conca, però a la PORWEIN 2017 també representen a la denominació els cellers Concavins, Cara Nord, Castell D’Or, Codorniu, Mas Foraster, Bodegas Torres i Vins de Pedra.

Un total de 13 representants per donar a tastar al món els vins elaborats a la DO Conca. La presència de la DO a Prowein 2017 constitueix una aposta d'acord a la importància del mercat alemany i internacional per als vins del territori.

Prowein en xifres en la seva edició de 2016: 
Nº d'expositors: 6.257 
Nº de clients: 55.729
Països procedència: 59 
Superfície firal: 68.232

Des de la DO s’està convençut que els 13 cellers que participen a Prowein 2017 aconseguiran l'objectiu: “consolidar aquells mercats on ja tenen presència, així com establir relacions amb distribuïdors de nous mercats emergents on els vins de DO Conca poden tenir un gran potencial”
També s’assenyala que Prowein 2017 “pot aportar molt a aquests 13 cellers, en molts sentits, perquè si alguna cosa està clara és que tots estan treballant enormement per aconseguir un alt nivell de professionalització de cara a l'exterior.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz
01/01/1970
L'agenda 2018 presenta nous vins, noves botigues i com a novetat, restaurants amb una bona selecció de vins catalans | La segona edició de l’agenda dels vins catalans, enguany és en català i en anglès | La il·lustradora Anna Rubio dona color a les imatges dels vins,botigues i restaurants