Arriba el Winetinder, la gran bacanal enogastronòmica

Tindrà lloc aquest dissabte 18 de març, a la salaCoocció, Carrer de Morales, 27, Barcelona

Vinícola del Priorat inicia la celebració del Centenari

| 14/03/2017 a les 18:44h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Winetinder, enogastronomia, Maridatges

Aquest dissabte 18 de març, a la salaCoocció (Carrer de Morales, 27, Barcelona), tindrà lloc el gran festival del beure, el menjar i els seus maridatges. Una nova manera d’entendre i explicar els possibles matchs entre gastronomia & vi.

Què és EL WINETINDER?

El WineTinder és un nou concepte d’activitat en què s’uneix la gastronomia amb els vins i els seus possibles maridatges però, conceptualitzada contemporàniament. Mirem de diferenciar-nos d’altres activitats de maridatges creant una experiència diferent en què juguem amb la idea de fer MATCHS, però en comptes de virtuals, en cos i ànima. L’objectiu és crear activitats que cridin l’atenció i apropin el vi a la gent jove i se’n fomenti el consum.

Què trobaràs al WINETINDER?

Per al WineTinder, hem elaborat 5 plats (a càrrec del xef Manel Guirado) que hem maridat amb 10 vins diferents (a càrrec de Iñigo Haughey i Patrícia de Golferichs). L’objectiu és que amb cada plat tastis 2 vins diferents (dos estils de maridatges) i decideixis quin t’agrada més. Segons el maridatge que escullis tindràs un gomet groc o un negre, i aquí és on comença el joc. A més, al llarg de tot el recorregut, amb cada plat i cada vi, hi haurà un concert de música en directe i tot l’equip amenitzant la vetllada amb diferents sorpreses. Al final de tot, desvetllarem els diferents maridatges i veurem quins matchs s’han fet al llarg de la nit i quins surten vencedors de la nit.

WINETINDER,  Wine & Food, it’s a match!

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Al 55è concurs Tastavins DO Penedès s'han presentat 149 mostres de 48 cellers | Us llistem els vins premiats posant el focus en els 7 vins amb la categoria Or
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Setmana del Vi Català torna el pròxim octubre | El Showroom del Vi Català se celebrarà a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum