FIVIN

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

Tant FIVIN com el CETT-UB aposten per aquest tipus de formació necessària i de gran utilitat per als futurs professionals del sector de la restauració, com poden ser, els cuiners i els sommeliers

​Beure vi amb moderació aporta beneficis per la salut

| 14/03/2017 a les 18:35h
Arxivat a: Actualitat, salut i vi, Formació professionals restauració, vi i salut
Un any més, la Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició va explicar als alumnes del CETT-UB - l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la Universitat de Barcelona, els importants beneficis del consum moderat de vi sobre la salut. Dues xerrades formatives que van tenir lloc a principis d’aquesta setmana.


Tant FIVIN com el CETT-UB, aposten per aquest tipus de formació necessària i de gran utilitat pels futurs professionals del sector de la restauració, com poden ser, els cuiners i els sommeliers.


En aquesta ocasió, la Dra. Rosa Ma. Casas, col·laboradora científica de FIVIN i membre del Laboratori de Medicina Interna de l’Hospital Clínic de Barcelona, va exposar tots aquells components que fan que un consum moderat de vi aporti beneficis sobre la salut, com ara la prevenció de malalties cardiovasculars, la diabetis o malalties cognitives, entre d’altres.

La Dra. Casas va incidir en la importància de conscienciar al consumidor, en especial els joves, de com gaudir d’una copa de vi amb moderació i responsabilitat, en el marc d’una dieta sana i equilibrada com és la Dieta Mediterrània, en pro d’una millor qualitat de vida.

Aquesta formació s’inclou en el marc d’activitats del Programa Europeu “Wine In Moderation” dirigida als consumidors que la FEV i FIVIN impulsen a Espanya per a promoure les pautes responsables de consum en la societat.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El BOE de l’Estat publica amb data 14 de juny la nova certificació, aprovada prèviament pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Construït amb criteris d'eficiència energètica, connecta amb l'antiga cava subterrània on els monjos elaboraven vi al s. XVIII | S'estrenarà amb la verema d'aquest any i es destinarà a l'elaboració del vi Purgatori
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Els Verds han anunciat que hi portaran un castell de 9 | La diada s’inclou dins dels actes del 70è aniversari de la colla