FIVIN

El vi i la salut, coneixements claus per a la formació dels futurs professionals del sector de la restauració

Tant FIVIN com el CETT-UB aposten per aquest tipus de formació necessària i de gran utilitat per als futurs professionals del sector de la restauració, com poden ser, els cuiners i els sommeliers

​Beure vi amb moderació aporta beneficis per la salut

| 14/03/2017 a les 18:35h
Arxivat a: Actualitat, salut i vi, Formació professionals restauració, vi i salut
Un any més, la Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició va explicar als alumnes del CETT-UB - l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la Universitat de Barcelona, els importants beneficis del consum moderat de vi sobre la salut. Dues xerrades formatives que van tenir lloc a principis d’aquesta setmana.


Tant FIVIN com el CETT-UB, aposten per aquest tipus de formació necessària i de gran utilitat pels futurs professionals del sector de la restauració, com poden ser, els cuiners i els sommeliers.


En aquesta ocasió, la Dra. Rosa Ma. Casas, col·laboradora científica de FIVIN i membre del Laboratori de Medicina Interna de l’Hospital Clínic de Barcelona, va exposar tots aquells components que fan que un consum moderat de vi aporti beneficis sobre la salut, com ara la prevenció de malalties cardiovasculars, la diabetis o malalties cognitives, entre d’altres.

La Dra. Casas va incidir en la importància de conscienciar al consumidor, en especial els joves, de com gaudir d’una copa de vi amb moderació i responsabilitat, en el marc d’una dieta sana i equilibrada com és la Dieta Mediterrània, en pro d’una millor qualitat de vida.

Aquesta formació s’inclou en el marc d’activitats del Programa Europeu “Wine In Moderation” dirigida als consumidors que la FEV i FIVIN impulsen a Espanya per a promoure les pautes responsables de consum en la societat.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La Generació 'Millennial' és exigent i vol gaudir al màxim del seu temps d'oci | OpenTable ha fet un estudi i revela als restaurants què busca aquesta generació quan surt a menjar
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
Sergi Cortés
01/01/1970
Torres rehabilita un antic celler benedictí a Les Garrigues on hi construeix el seu Projecte "Purgatori" | L’acte d’inauguració del celler ha comptat amb la presència de la Consellera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya Teresa Jordà
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El projecte WineMakers Lab utilitza el vi com a eina d'apoderament ciutadà | Qualsevol podrà, utilitzant tecnologies de fabricació digital, fer el seu propi vi assolint també coneixement tecnològic | Barcelona és la ciutat del renaixement digital i alhora la capital d'un país de vins