cava

El Cava, molt ben representat a la Fira Prowein 2017, a Düsseldorf, Alemanya

Desenes de cellers elaboradors de Cava tindran presencia a la nova edició de Prowein, la fira de vins líder del sector internacional

L'Institut del Cava coordina l’Illa del Cava, un stand propi amb 12 destacats cellers

​El Cava entra en set prestigioses escoles d’hoteleria de Suïssa

| 13/03/2017 a les 11:35h
Arxivat a: Mercats, Fira vi, Prowein 2017, Prowein

Del 19 al 21 de març el Cava estarà molt present a la Fira Prowein 2017, ubicada a Düsseldorf, Alemanya. Prowein és el punt de trobada anual d'experts en vins més gran del món. Tot un esdeveniment comercial dirigit a especialistes del comerç minorista, majorista, distribuïdors nacionals i internacionals i professionals de la gastronomia i l'hostaleria provinents de 120 països.

Aquest 2017, s’esperen més de 55.000 visitants i més de 6.200 expositors, xifres que augmenten any rere any. Al llarg de tres dies, s’exposarà tota la gamma de vins més representatius dins l'àmbit mundial. Així mateix, la fira comptarà amb nombrosos tasts, conferències, seminaris i esdeveniments culinaris.

Els professionals podran visitar l’Illa del Cava (HALL 10 – STAND G72), coordinada per l’Institut del Cava i compartida amb Pimecava, on trobaran 12 destacats cellers dins l’espai de Prodeca: AGUSTÍ TORELLÓ MATA, ALTA ALELLA, GIRÓ RIBOT, MASCARÓ, MESTRES, MIQUEL PONS, NADAL, OLIVÉ BATLLORI, ORIOL ROSSELL, ROGER GOULART, TORELLÓ i VINS EL CEP.

A més a més, aquells que vulguin podran visitar altres cellers elaboradors de Cava ubicats al mateix Hall 10, com PINORD, CODORNIU, GRAMONA, JOSEP MASACHS , JUVÉ & CAMPS, LLOPART, MARIA CASANOVAS, MASET DEL LLEÓ, MONT MARÇAL, PARÉS BALTÀ, PERE VENTURA, PERELADA, ROVELLATS, SUMARROCA, VALLFORMOSA, VILARNAU, VIÑA TORREBLANCA i UNITED WINERIES.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Després d'una inversió de més de 15 milions d'euros, surten al mercat els primers vins de la finca Mas Clarella a Osona
Imatge il·lustrativa
Jancis Robinson, la prestigiosa revista internacional especialitzada en vins, destaca el vi ranci Abadal Sagristia R-2 i l'Abadal Arboset 2017, entre altres.
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm