Presentació del documental "Fermentación espontánea" al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya

La projecció tindrà lloc el dissabte dia 11 a les 11.30 h, conjuntament amb la presentació de Raíces del vino natural, el llibre de Clara Isamat, en el qual es basa el documental que és de la mateixa autora

| 08/03/2017 a les 20:44h
Arxivat a: Actualitat, Fermentación espontánea, Documentals de vi, Projectes solidaris i vi, Clara Isamat
El dissabte 11 de març, a les 11.30 h tindrà lloc al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya (MhiC), la projecció solidària pels drets de les persones migrants i refugiades amb el documental Fermentación espontánea i la presentació del llibre Raíces del vino natural, un año de viña.

A continuació una breu xerrada La immigració com a fet imprescindible en la producció del vi, i per acabar un tast de vins dels viticultors participants a l'acte. Està confirmada la presència de Juan Pascual López Céspedes, Viña Enebro (Múrcia) i Torcuato Huertas, de Bodega Purilio (Granada).

Fermentación espontánea és el documental del vi natural a Espanya en el qual es parla de persones i sentiments. Dirigit per Clara Isamat, forma part del projecte transmedia, basat en el llibre Raíces del vino natural, un año de viña (Sd. Edicions), escrit per ella mateixa.

El llibre ha obtingut dos premis el Gourmand world cookbook Awards 2016, Spain's winner in Best Organic and Bio i Mejor libro gastronómico (ex aequo) del Club Gourmets. El documental té el Premi Collita al Millor treball documental, del Most Festival 2016, celebrat a Vilafranca del Penedès. També seran presents la plataforma Stop Mare Mortum, que recollirà adhesions i donacions.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb Nico Bour, cofundador d'Uvinum, el Marketplace de vins, cerveses i destil·lats de referència a Europa.
Imatge il·lustrativa
Convocada pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya per impulsar la recerca infermera amb impacte social | Cava Bertha ha produït un cava solidari i els beneficis de la seva venda es destinaran al finançament d’aquest projecte
Imatge il·lustrativa
A més, l’anyada 2018 es caracteritza per una matèria primera excel·lent que ha de permetre l’obtenció de vins de gran qualitat.