Presentació del documental "Fermentación espontánea" al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya

La projecció tindrà lloc el dissabte dia 11 a les 11.30 h, conjuntament amb la presentació de Raíces del vino natural, el llibre de Clara Isamat, en el qual es basa el documental que és de la mateixa autora

| 08/03/2017 a les 20:44h
Arxivat a: Actualitat, Fermentación espontánea, Documentals de vi, Projectes solidaris i vi, Clara Isamat
El dissabte 11 de març, a les 11.30 h tindrà lloc al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya (MhiC), la projecció solidària pels drets de les persones migrants i refugiades amb el documental Fermentación espontánea i la presentació del llibre Raíces del vino natural, un año de viña.

A continuació una breu xerrada La immigració com a fet imprescindible en la producció del vi, i per acabar un tast de vins dels viticultors participants a l'acte. Està confirmada la presència de Juan Pascual López Céspedes, Viña Enebro (Múrcia) i Torcuato Huertas, de Bodega Purilio (Granada).

Fermentación espontánea és el documental del vi natural a Espanya en el qual es parla de persones i sentiments. Dirigit per Clara Isamat, forma part del projecte transmedia, basat en el llibre Raíces del vino natural, un año de viña (Sd. Edicions), escrit per ella mateixa.

El llibre ha obtingut dos premis el Gourmand world cookbook Awards 2016, Spain's winner in Best Organic and Bio i Mejor libro gastronómico (ex aequo) del Club Gourmets. El documental té el Premi Collita al Millor treball documental, del Most Festival 2016, celebrat a Vilafranca del Penedès. També seran presents la plataforma Stop Mare Mortum, que recollirà adhesions i donacions.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit 5 dels millors vins monovarietals segons "La Guia de Vins de Catalunya"
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa
Algunes olors en els vins són conseqüència d'algun defecte