Fires

El MenJazz arriba amb força a Terrassa

El Menjazz és una iniciativa de combinar gastronomia i Jazz en el marc del festival de Jazz de terrassa, del 15 de març fins al 2 d’abril

Nova campanya de Sopars Maridats a la Ruta del Vi de Lleida

| 07/03/2017 a les 18:32h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Jazz, Gastronomia i vi, MenJazz, MenJazz Terrassa

Del 15 de març fins al 2 d’abril Terrassa torna a acollir el Festival de Jazz que, com cada any des de 1982, converteix la ciutat en l’epicentre del Jazz a casa nostra. Amb la música com a protagonista, s’organitzen moltes activitats entre les que destaca l’original iniciativa de combinar gastronomia i Jazz: El MenJazz.

Una ruta que es podrà gaudir durant tres setmanes i en què els principals restauradors de Terrassa ofereixen en diferents formats les seves propostes gastronòmiques. Unes propostes que van des de menús complerts a tapes creatives, totes elles maridades amb suggerents vins i caves.

Les jornades estan organitzades pel Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i el Distribuïdor de Begudes Local Lopez Valls (Euro Nova) amb la col·laboració del gremi de Xarcuters de Terrassa i Comarca, Xavier Casanovas, l’Ajuntament de la Ciutat, el Diari de Terrassa, connecterrassa, i els prestigiosos Cellers Parxet, Mont-Ferrant, Titiana, Raventós d’Alella, Portal del Montsant, Tionio, Basagoiti, Raventós del Segre i Penedès.

En el transcurs de les jornades hi haurà sorpreses diàries, entre les quals, 7 sorteigs en què els guanyadors podran gaudir des d’una caixa del popular Raventós d’Alella Pansa Blanca, a un àpat al Restaurant Capritx o un Viatge a París durant el Festival de Jazz de l’11 de juny al 30 de juliol. 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya