SORTEIG

Sorteig d'una caixa de cava Capricis de Vilarnau

La caixa conté 6 ampolles de cava

El sorteig finalitzarà el 14 de març

Visita a Caves Vilarnau

Vilarnau i la fusta de castanyer

| 05/03/2017 a les 20:00h
Especial: Sortejos
Arxivat a: Vins, Sorteig, Capricis de Vilarnau, Capricis, Vilarnau, Castanyer

Cava Capricis de Vilarnau
Cava Capricis de Vilarnau 2013 és un candidat a Cava de Paratge. Un 25% del xarel·lo que porta ha fermentat i s'ha criat 6 mesos en bótes de castanyer. El cava recorda molt el seu germà, el vi que porta el mateix nom. Aromes de fruita blanca, balsàmics, mentolats i camamilles. Tocs fumats de castanya torrada. Molt fresc i amb bona acidesa.

Més informació sobre el vi aquí.

Podeu participar omplint el següent formulari:



- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom i cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic, i cal ser major d'edat.
- El guanyador tindrà com a premi una caixa amb 6 ampolles de Cava Capricis
- Se li enviarà la caixa de les 6 ampolles a l'adreça on ens indiqui.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el 14 de març a la mitjanit.
- A l'endemà Cupatges farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu info@cupatges.com
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de Cupatges i al de Caves Vilarnau. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda | Roc Gramona
Ruth Troyano | 1 comentari
​​​«Simont i Sirch havien observat que hi havia un problema compartit a totes les regions de vi del món que era la mort prematura de les vinyes i la propagació de malalties a la fusta...​​​»
Francesc Pintado, president de l'AEHT, i Josep Simó Llop, director comercial d'On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet.
Francesc Pintado, president de l'AEHT, i Josep Simó Llop, director comercial d'On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet.
Freixenet ha signat un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil | GC
El gènere arribava a través de dipòsits fiscals als Països Baixos i es comercialitzava a través de dipòsits fiscals i distribuïdores espanyoles