Ruta del Vi de Lleida

Nova campanya de Sopars Maridats a la Ruta del Vi de Lleida

La Ruta del vi de Lleida, juntament amb 20 empreses de la Ruta, durà a terme, un any més, la campanya de primavera de sopars maridats

La Ruta del Vi de Lleida edita un passaport

| 02/03/2017 a les 11:15h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Costers del Segre, Sopars Maridats, Ruta del Vi de Lleida
Els sopars estan elaborats conjuntament entre el restaurador i el celler que hauran combinat el millor de la gastronomia i els vins en el menú. En aquesta iniciativa hi participen 10 restaurants i 10 cellers els quals oferiran 20 menús diferents. Les reserves es faran trucant directament a cada restaurant.
L’objectiu d’aquesta campanya és continuar oferint una proposta gastronòmica i enològica de qualitat, enaltint els productes de la nostra terra, així com afavorir la col·laboració entre els cellers i els restaurants de la ruta.
L’edició passada es van servir 255 sopars durant la campanya.

Calendari de sopars

09/03/2017
Restaurant Celler del Roser (Lleida) + Celler Vinya els Vilars
Reserves tel. 973 239 070

10/03/2017
Restaurant El Claustre / Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer) + Celler Cérvoles
Reserves tel. 973 438 006

16/03/2017
Restaurant L’Estel de la Mercè (Lleida) + Celler Lagravera
Reserves tel. 973 288 008

17/03/2017
Restaurant Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues) + Celler Costers del Sió
Reserves tel. 686 410 468

23/03/2017
Restaurant La Huerta (Lleida) + Celler Clos Pons
Reserves tel. 973 245 040

24/03/2017
Restaurant La Solana (Foradada) + Celler Mas Blanch i Jové
Reserves tel. 973 400 709

30/03/2017
Restaurant Crapula (Lleida) + Celler Raimat
Reserves tel. 973 192 452

31/03/2017
Restaurant Cal Menut (Belianes) + Celler Analec
Reserves tel. 973 331 243

06/04/2017
Restaurant Genial (Lleida) + Celler Castell del Remei
Reserves tel. 973 241 471

07/04/2017
Restaurant 2007 (La Fuliola) + Celler Vila Corona
Reserves tel. 973 571 073

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
Ramon Francas
01/01/1970
El grup impulsa un pla estratègic que busca una major eficiència | L’últim exercici, tancat el mes de maig passat, ha suposat una millora dels resultats en 12 milions d’euros, fins als 535 milions d’euros de facturació
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz