actualitat

​El Mobile World Congress 2017 brindarà cada dia amb Loxarel

El celler de Vilobí serveix l’escumós Vintage Brut Nature Reserva en les recepcions que es faran a l’estand de la Mobile World Capital Barcelona

​Parker posa Loxarel d’exemple de celler innovador i poc ortodox

| 28/02/2017 a les 10:00h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Mobile World Congress 2017, Loxarel

Destacades personalitats i personatges VIP que des d’avui i fins dijous visitaran el Mobile World Congress de Barcelona tindran l’ocasió de brindar amb un Clàssic Penedès de Loxarel. El celler de Vilobí del Penedès ha estat escollit per servir l’escumós Vintage Brut Nature Reserva en totes les recepcions oficials que es faran a l’estand de la fundació Mobile World Capital Barcelona. 

Concretament seran deu recepcions des d’avui i fins dijous, que tindran com a protagonistes empreses del primer nivell com Digital Lab o Comunity Going Digital, així com una delegació d’empreses de l’estat de Califòrnia (EUA) i Acció, el departament de la Generalitat que es dedica a la internacionalització de negocis i que depèn de la conselleria d’Empresa i Coneixement. Dijous, l’últim dia de la fira de mòbils, en aquest mateix estand Loxarel servirà el seu escumós en la sessió M4Social de la Taula d’Entitats del Tercer Sector i a la qual està prevista l’assistència de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. 

El celler que dirigeixen Josep Mitjans i Teresa Nin ha escollit per a l’ocasió l’escumós Vintage, un Clàssic Penedès Brut Nature Reserva elaborat amb les varietats macabeu, xarel·lo i chardonnay i amb una criança mínima en ampolla de 28 mesos. De bombolla fina i aromes nets i afruitats, en bona és molt equilibrat, lleuger i  gustós. 

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya