cellers

​Cellers Torres ofereix la ‘Millor experiència enoturística’ segons Drinks International

Torres presenta en públic les seves varietats prefil·loxèriques a Enofusión 2017

| 11/02/2017 a les 09:30h
Arxivat a: Enoturisme, Torres, enoturisme, Drinks International

Cellers Torres ha rebut el premi a la ‘Millor experiència enoturística’ –‘Best Wine Event’– en els Wine Tourism Awards que celebra Drinks International, la prestigiosa revista britànica dedicada al món del vi i dels destil·lats. Concretament, el celler familiar situat a Pacs del Penedès ha estat distingit per les dues activitats singulars que ofereix en època de verema.
El jurat ha destacat l’originalitat de les propostes i les ha qualificat de “fantàstiques”, “experiencials” i “educatives”, segons publica la revista en el seu número de febrer i pàgina web. ‘Matí de verema’ consisteix en un taller per conèixer el procés d’elaboració del vi, des que es cull el raïm fins que arriba a la copa, mentre que la segona activitat premiada, ‘Del cep a la copa’, és un tast sensorial a peu de vinya que permet aprofundir en el coneixement de les varietats, tastant primer la fruita i després el vi elaborat amb aquesta varietat.

Els Wine Tourism Awards, premis de referència que promouen i reconeixen l’excel·lència i innovació en l’enoturisme, han distingit Torres en quatre ocasions, tres com a ‘Experiència més innovadora’ i en l’edició d’enguany com a ‘Millor experiència enoturística’. Uns reconeixements que demostren, sens dubte, la capacitat de l’equip d’enoturisme de Cellers Torres, format per unes trenta persones, de crear contínuament experiències originals i innovadores que sorprenguin els visitants.
Torres ofereix més de vint activitats entorn del món del vi per a tot tipus de visitant en 8 idiomes. El 2016 va rebre prop de 100.000 visitants de més de 80 nacionalitats diferents. El celler promou activament l’enoturisme al Penedès amb iniciatives com La Carretera del Vi, una proposta que aglutina 13 cellers situats sobre el traçat d’una antiga via de comerç romana que va de l’interior a les costes del Garraf.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz
01/01/1970
L'agenda 2018 presenta nous vins, noves botigues i com a novetat, restaurants amb una bona selecció de vins catalans | La segona edició de l’agenda dels vins catalans, enguany és en català i en anglès | La il·lustradora Anna Rubio dona color a les imatges dels vins,botigues i restaurants