DO Penedès

La DO Penedès i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat arriben a un acord de col·laboració

La Denominació d’Origen Penedès s’implicarà amb els seus vins en els projectes gastronòmics de l’entitat del Baix Llobregat, amb l’objectiu de promocionar els productes de proximitat i la gastronomia de qualitat

El nou cicle Vis à Vis del TR3SC amb vins 100% DO Penedès

| 24/01/2017 a les 07:25h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, DO Penedès
La DO Penedès i l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat) han arribat a un acord de col·laboració per promocionar la gastronomia de qualitat a través de la potenciació del consum de producte local.

La col·laboració s’iniciarà en la VIII edició del Març Gastronòmic, les jornades gastronòmiques del Pollastre Pota Blava i la Carxofa del Prat, una de les activitats principals de l’AGT i una referència en la promoció de productes autòctons del Baix Llobregat.

Les jornades constaran en l’edició d’un menú especial en restaurants del Baix Llobregat  que seran maridats amb vins de la DO Penedès. En l’edició 2017 el menú especial del Març Gastronòmic es podrà trobar en reconeguts restaurants de ciutats com el Prat de Llobregat, Molins de Rei, Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí, l’Hospitalet i Barcelona. L’activitat comptarà amb un padrí de luxe, l’italià Carlo Petrini, fundador del moviment internacional Slow Food.
 
Aquesta campanya suposa una gran oportunitat, tant en l’àmbit de la promoció dels vins de la DO Penedès, com del coneixement de projectes basats en la gastronomia de qualitat i els productes de proximitat, fomentant també el coneixement mutu de dues comarques referents i motors econòmics del país.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Captura del web de García Carrión
Ramon Francas
01/01/1970
El Consell Regulador recorda que a la DO Cava no hi ha subzones, i que la publicitat i les contraetiquetes dels caves Lucentum "poden portar a la confusió"
Ramon Francas
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
01/01/1970
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual