vi i tecnologia

​L'aposta per al "terroir" d'Oriol Rossell plasmada al seu nou web

El nou portal dóna especial importància a la zonificació dels seus vins i caves

​Oriol Rossell presenta el seu cava rosat gran reserva

| 21/12/2016 a les 20:21h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Terroir, Oriol Rosell, tecnologia

La cava Oriol Rossell acaba l'any presentant el web amb el qual el celler modernitza la seva imatge i s'adapta als formats dels nous dispositius digitals. Un dels aspectes més destacats del web és l'apartat dedicat a "La vinya", en què es mostra un dels emblemes del celler: l'origen del raïm amb el que elaboren els seus productes.

La finca d'Oriol Rossell es mostra en un mapa on l'usuari pot veure d'on prové tot el raïm amb què el celler elabora els seus vins i caves

A través d'un plànol de la finca de Cal Cassanyes, l'usuari pot veure la distribució de les vinyes d'Oriol Rossell i conèixer algunes de les seves singularitats: l'any de plantació, el tipus de sòl o la varietat de raïm que s'hi produeix. A més, aquesta experiència visual, permet saber d'on prové el raïm amb què es fan cada un dels seus vins i caves. Un fet que demostra l'aposta que el celler ha fet per la zonificació dels seus productes.

La imatge és una altra de les apostes del nou web. Les fotografies ocupen part important. En cada apartat es mostren fotografies que il·lustren els textos, fins al punt que per si soles donen a conèixer la personalitat, les singularitats i la manera de treballar del celler.

Un dels aspectes més cuidats ha estat l'organització dels continguts. Cada apartat del web conté diversos subapartats per facilitar la lectura dels continguts i conèixer els processos de treball del celler. En el cas de la Viticultura i l'Elaboració, els diferents subapartats donen a conèixer les pautes amb què Oriol Rossell conrea les vinyes i elabora els seus vins i caves.


Disseny adaptat a les noves tendències dels dispositius digitals 

El web s'adapta a les línies estètiques del moment, amb espais amplis en què el protagonisme és per a les fotografies. Per altra banda, l'estil modern del web també passa per adaptar-se als nous dispositius digitals, com són les tauletes i els mòbils d'última generació. El seu disseny i estructura s'adapta a les característiques de cadascun dels aparells electrònics, per oferir una bona navegació als usuaris.

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)