cartaví

Lleida passa a la final de Cartaví 2016 amb nou restaurants

La Federació d’Hostaleria de Lleida va acollir la tercera semifinal d’aquesta edició

| 22/11/2016 a les 18:04h
Arxivat a: Actualitat, Cartaví, Final Cartaví

Nou restaurants de la província de Lleida han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va  es va reunir a la  seu de la  Federació d’Hosteleria de Lleida.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Jordi Martínez, sommelier delegat de la província de Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, Olga  Codina,  Secretaria  General  del  CRDO  Costers del Segre, Ramon Solsona, de la Federació d’Hosteleria de Lleida i Gregori Alvareda, sommelier i membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:

CATEGORIA A 

● LA BOSCANA, de Bellvís
● L’ESTEL DE LA MERCÈ, de Lleida

CATEGORIA B

● LO PONTS, de Ponts
● CASA MASOVER, de Buira
● LA HUERTA, de Lleida
● RESQUITX, de Golmés

CATEGORIA  C

● 2007 RESTAURANT, de La Fuliola
● L’ERA DEL SALASSE, de Salàs de Pallars
● LA CABANA D’EN GELI, de Solsona

La darrera semifinal provincial se celebrarà el 28 de novembre a Tarragona, en concret a l’Estació Enològica de Reus.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana amb la col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sommeliers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Ruth Troyano
“No tenim vinya pròpia però el nostre projecte vol donar valor als pagesos que treballen molt bé la seva..."
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya