guia

Un DO Montsant i un DO Conca de Barberà, els millors vins de Catalunya

La Guia de Vins de Catalunya premia 2 vins negres com els millors vins de l'edició, amb una puntuació de 9,86

4 blancs, un escumós, un dolç i un rosat, completen la llista

Un vi rosat català, entre els 10 millors rosats del món

| 21/11/2016 a les 12:40h
Arxivat a: Llibres, DO Conca de Barberà, DO Montsant, Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
La novena edició de la Guia de Vins de Catalunya ja és al mercat. Nous continguts, noves seccions i nous textos amb conclusions. 1381 vins tastats i puntuats, 33 vins experimentals comentats i 278 cellers participants en 496 pàgines.

Puntuacions:

Millor vi de l’edició: 9,86 punts
Pater 2013, Ficària Vins, DO Montsant.
Molí dels Capellans Trepat 2014, Molí dels Capellans, DO Conca de Barberà.

-------------------------------------

Millor vi negre: 9,86 punts
Pater 2013, Ficària Vins, DO Montsant.
Molí dels Capellans Trepat 2014, Molí dels Capellans, DO Conca de Barberà.

Millor Vi blanc: 9,82 punts
Microvi C. Blanca Collita Tardana Acàcia 2015, La Vinyeta, DO Empordà.
Matraketa Blanc 2015, Ficària Vins, DO Montsant.
Vinum Verum Cartoixà 2015, Terroir al Límit, DOQ Priorat.
Collbaix Singular Blanc d’Àmfora 2013, Celler El Molí, DO Pla de Bages.

Millor vi escumós: 9,83 punts
Mestres Mas Via Vintage Brut Gran Reserva Màgnum 1997, Caves Mestres, DO Cava.

Millor Vi Dolç: 9,75 punts
Masia Pairal Can Carreras Garnatxa de l’Empordà, Celler Martí Fabra, DO Empordà.

Millor Vi Rosat: 9,65 punts
Cal·ligrama, Celler Aixalà Alcait, DOQ Priorat.

Premis Honorífics:
Trajectòria: Josep Bujan.
Territori: Bodegas Puiggròs.
Futur: Aliances per la Terra.
Premi Informació al consumidor: Recaredo i Agustí Torelló Mata.

La Guia ja es pot comprar a un preu de 19,90€.

 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)