vinomics

Bohèmia, de David Morancho, posa el punt i final a la temporada de Vinòmics

Una delicada història amb aires francesos del prestigiós dibuixant

L'esperit del vi, el Vinòmic sobrenatural de Maribel Carod

| 17/11/2016 a les 18:14h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, Vinòmics, David Morancho
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana es publica al web de la Denominació d’Origen Catalunya el darrer capítol de la sèrie Vinòmics. Es tracta d’una delicada història amb aires francesos del prestigiós dibuixant David Morancho. Bohèmia és la història de l’Anna Mir i la seva passió, la pintura, una passió que acabarà compartint amb els Mallol, una família de viticultors que l’ajudaran a recuperar l’alegria. 
 
David Morancho va començar la seva carrera artística ben jove. Amb només 17 anys ja publicava a revistes com Zipi Zape i Super Lopez. Ha publicat diversos còmic-books amb guions de Martín Pardo com Eclipse, Mal Chance o Red Mantis, aquest últim als EEUU. Durant anys ha treballat a diverses agències de publicitat i il·lustrant llibres de text en format digital i paper. Actualment la seva carrera professional està centrada en el món del còmic amb la seva exitosa obra Sara Lone, una saga d’aventures ambientada a finals dels anys 50 a Nord Amèrica, que barreja el gènere negre amb l’aventura històrica.  
 
Aquest Vinòmic posa punt final a una temporada que ha tingut un gran èxit d’acollida entre el públic, tant pel que fa als amants del vi com entre els seguidors del món del còmic. Un projecte que ha assolit els seus objectius gràcies a la qualitat de les 7 històries que han conformat la sèrie, obra d’artistes de renom que han fet gran un projecte destinat a promoure el món del vi a través del còmic, una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país. 
 
Ara que tots els Vinòmics estan ja disponibles al web de la DO Catalunya, el projecte continua el seu camí. Després d’haver viatjat a l’Enofestival el passat mes d’octubre, aquest divendres serà present al VI Foro de Turismo Enogastronómico que se celebra a Laguardia (Rioja Alabesa). Sole G. Insua, responsable de comunicació de la DO Catalunya, participarà en una taula rodona organitzada per debatre sobre la relació entre els joves i el vi, i conèixer diverses accions que s’estan portant a terme per tal d’arribar aquest segment de consumidor. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya