NOVETAT

Neix la primera agenda de vins catalans; 130 cellers, 45 botigues, 365 vins

Una agenda-llibreta, de la marca moleskine, moderna, fresca i alhora gamberra

El projecte, autoeditat per Patricia de Golferichs, ha estat possible gràcies al micromecenatge dels cellers i les botigues de vins

«Beu vi. Perquè mai una història d'amor ha començat amb una amanida...»

El sumiller de Gualba Lluís Romero publica «Els vins secrets de Catalunya»

| 16/11/2016 a les 14:03h
Arxivat a: Llibres, Agenda de vins catalans, Patricia de Golferichs, undiaunvi
Imatge il·lustrativa
La primera agenda de vins en català. 365 vins recomanats, un per cada dia de l'any. @UndiaUnvi, projecte personal a xarxes socials de Patrícia de Golferichs, s'ha convertit en la primera agenda moleskine de vins catalans il·lustrada.

Patricia de Golferichs es va preguntar, "Com arribar a tot tipus de lectors amb una publicació i donar a conèixer els vins del nostre país?" Així naixia el projecte @UndiaUnvi a les xarxes socials ara fa uns mesos per convertir-se avui en la primera agenda en català de vins catalans.



365 vins, un per cada dia de l'any, 130 cellers, 45 botigues de vins... I més de 200 llibreries arreu del país per distribuir l'agenda.

Una publicació amb una doble utilitat: d’agenda anual d’ús diari, de planificació i d’anotacions personals i alhora una eina que introdueix el vi català en el dia a dia dels consumidors de manera propera i amb un llenguatge tan visual com el de les xarxes socials.

L’agenda, de format butxaca, compta amb 365 vins catalans recomanats, 119 dels quals estan il·lustrats. A més hi trobareu 30 il·lustracions de botigues de vins especialitzades i una introducció amb les principals Denominacions d’Origen detallades en un mapa de Catalunya, amb la descripció de les principals varietats de raïm i un llistat amb fires, i consells per ser un bon bevedor. Les il·lustracions de caràcter molt personal són a càrrec de Miguel Bustos i el disseny minimalista i funcional de l’estudi 131.
 

«Beu vi. Perquè mai una història d'amor ha començat amb una amanida...»

El projecte és una autoedició de Patrícia de Golferichs que ha estat possible, en part, gràcies al micromecenatge de petits cellers i botigues de vins. L’agenda ja es pot trobar a totes les llibreries de Catalunya, a diferents botigues de vins del nostre país així com en alguns cellers del nostre territori. També es pot adquirir a través d'internet, a oniri.cat o a amazon, a un preu de 17,50€.
 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

COMENTARIS

Agenda de vins
Josep Guia, 09/12/2016 a les 00:03
+0
-0
Vull saber si l'agenda és de Països Catalans. Per fer-ne algun present.
Gràcies.
josep.guia@uv.es

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)