denominacions d'origen

Nou lloc web de la DO Penedès

La DO Penedès renova el seu lloc web i incorpora noves seccions

Què coneixes de la DO Penedès? 6 idees per saber-ne més

| 12/10/2016 a les 10:40h
Arxivat a: Vi i tecnologia, DO Penedès
El web de DO Penedès ha canviat el seu look i ha incorporat noves secciones, noves funcionalitats i s'ha fusionat amb la web www.origenpenedes.cat incorporant tota la informació que aquesta incloïa.
 
La funcionalitat més destacada i que permet afirmar sense por que la feina feta al web de la DO Penedès va molt més enllà d'un rentat de cara és la creació d'un cercador de vins que permet trobar el vi desitjat d'entre tots els que formen part de la DO Penedès segons varietat, tipus, cellers o mètode d'elaboració, entre d'altres. Fins ara, ja existia l’apartat de Cellers, on cada un tenia el seu espai per a informació pròpia a més de mostrar totes les seves ampolles de vi sota el segell DO Penedès. Ara s’ha fet un pas més endavant, i s’ha creat una eina essencial tant per trobar el millor vi per a cada ocasió com també per aprofundir en l’enorme ventall de possibilitats que ofereixen els vins  Penedès.
 
Una de les noves seccions " El vi segons..." permet conèixer millor a través d'una entrevista les persones darrere els blocs més importants del món del vi i la gastronomia. Un cop acabada, just aquesta setmana, la primera tanda de converses amb blocaires, es seguirà amb aquesta secció entrevistant també a cuiners, sumillers, actors.... i així tenir una visió global del món del vi en els diferents sectors.
 
Aquesta secció està dins l’apartat d’Actualitat on a més de trobar-hi la informació més destacada pels que fa a actes i novetats d’aquesta DO, també s’hi troba um espai d’Agenda, on l’internauta podrà saber els esdeveniments que la DO tés previstos per aquell més.
 
Per últim la nova web de la DO Penedès també presenta la secció "Sabies que...?" en que de forma amena i amb esperit divulgatiu s'ofereixen tant consells pràctics per a gaudir del vi (temperatura de consum, forma de decantació...) com tota la informació sobre els processos, tipus de varietats de raïm i sòls o cellers així com diferents propostes d'enoturisme.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
01/01/1970
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual