Primera Mostra Professional de vins del Massís del Garraf

| 24/02/2011 a les 00:19h
Arxivat a: Actualitat
Sitges acollirà el proper 14 de març una mostra on ja hi ha 9 cellers inscrits
Sitges acollirà el proper dilluns 14 de març la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf que se celebrarà a l’edifici Miramar. El certamen l’organitza l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf amb la col·laboració de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el programa Els productes del mar i la terra del Garraf,  del Consell Comarcal del Garraf.

L’objectiu d’aquesta primera mostra professional és donar a conèixer a compradors directes, canals de distribució i professionals del sector vitivinícola, els vins elaborats en territori del Massís del Garraf. Per tant un públic important de la mostra són els propietaris i responsables de restaurants, sommeliers i cambrers perquè estudiïn incloure els vins del Garraf dins les seves cartes. A més es busca que un establiment no hagi de rebre la visita de varis comercials, sinó que en una sola jornada pugui conèixer tota la varietat de producte del Garraf.

Segons explica el portaveu de l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf, Guillermo Neffke, “la intenció és que aquesta iniciativa tingui un caràcter anual i que es converteixi en un referent dins de l’agenda professional del sector. ”

En aquests moments hi ha 9 cellers inscrits, tot i que s’està pendent que encara pugui confirmar algun participant més. Els cellers que de moment hi ha seran presents són: Can Ràfols dels Caus, Montau de Sadurní, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Torre del Veguer, Vega de Ribes, Valldolina, Arç Blanc i Caseta de Fusta. Entre totes aquestes empreses, portaran a Sitges més de 50 referències.

Amb aquesta proposta, Sitges tindrà dues mostres anuals dedicades al món del vi, una de caràcter popular al mes de setembre i que enguany arribarà a la cinquena edició; i la de març per a professionals del sector.



També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Quatre vins blancs i dos escumosos són la recomanació de la setmana de Ramon Francàs | Tots ells valen menys de 6 euros i estan pensats per refrescar-nos pels pròxims dies de calor
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull | 1 comentari
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?