​Degustació de 660 copes de vi al Mercat Municipal Felip II de Barcelona

L’Associació Vinícola Catalana col·labora amb l’Institut de Mercats de Barcelona, amb l’INCAVI i l’Associació Enjoy Wine, per oferir diverses activitats que donen a conèixer la cultura del vi als mercats municipals de la ciutat comtal

Llum verda perquè Oller del Mas pugui desenvolupar el seu projecte enoturístic

| 27/09/2016 a les 00:10h
Arxivat a: Actualitat, Associació Vinícola Catalana, INCAVI, Mercats
Els mercats, un excel·lent espai de promoció dels vins catalans
 
Un dels llocs més concorreguts de les nostres vides quotidianes són els mercats municipals, espais on vins de totes les denominacions d’origen catalanes hi són presents, donant a conèixer l’ampli ventall de vins que actualment es produeixen.

Per aquest motiu, l’Associació Vinícola Catalana col·labora amb l’Institut de Mercats de Barcelona, amb l’INCAVI i l’Associació Enjoy Wine en l’acció que porten terme a diferents mercats municipals de la ciutat comtal, Mercats amb D.O. Una atractiva iniciativa en què s’ofereixen diverses activitats per donar a conèixer la cultura del vi, com a part de la nostra història i tradició, i en concret,  per promocionar el consum de vi responsable com a complement dels hàbits alimentaris.
 
L’AVC creu que és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer els vins de casa nostra al consumidor final, en un espai familiar, de qualitat i proximitat. Aquesta primera col·laboració entre la patronal del vi català i l’Institut de Mercats de Barcelona va tenir lloc al Mercat Felip II, on es van donar a tastar vins del territori català maridats amb tapes. En concret, més de 660 degustacions entre les 8 del vespre i mitjanit del passat 24 de setembre.

Els vins degustats al Mercat de Felip II van ser  Eclosió Blanc (Alsina Sardà), Clot dels Oms Rosat (Bodegues Ca N’Estella), Gotim Bru Negre (Castell del Remei), Nadal Xarel.lo (Cavas Nadal), Mas Tinell Brut Real Reserva i Brut Rosé Reserva (Heretat Mas Tinell), Joan Sardà Criança (Joan Sardà), El Cabronet (Martí Serda), Masia Freyé Blanc i Cava Vallformosa Rosa (Masia Vallformosa), Parató Rosat (Parató Vinícola), Segura Viudas Xarel.lo i Segura Viudas Garnatxa (Segura Viudas), Crisalys (Torelló), Nena i Quim (Vinya els Vilars).
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El celler presenta els quatre vins de Terroir Sense Fronteres que aspiren a un estil més lliure que fuig de la fusta i de les criances llargues
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience | Celler Abadal
L'Abadal Christmas Market se celebrarà el proper 23 de novembre
Imatge il·lustrativa
Pel que fa a la categoria de Caves; Vilarnau és el més ben valorat a l’edició 2019 del concurs Champagne & Sparkling Wine World Championships | Gramona 2009 Celler Batlle guanya com el millor Corpinnat 2019