enoturisme

Verema de cine a Caves Vilarnau

El passat 17 de setembre, a la nit, Vilarnau va rebre més de 100 persones al sopar de verema que organitza cada any per donar a conèixer les ultimes novetats i l'estat de la verema de l'any

Visita a Caves Vilarnau

Saps quins són els 100 cellers més premiats del món? N'hi ha de catalans?

| 26/09/2016 a les 09:48h
Arxivat a: Enoturisme, Caves Vilarnau, Verema
Imatge il·lustrativa
Aquest any, a més, aquesta activitat ha estat la que ha clausurat “La verema del cava”, organitzada per l’Institut del Cava, on varis cellers de la zona han unit forces per promocionar aquest periode tan especial de la vinya.

L'activitat a Vilarnau va estar acompanyada d'una filmació. Els professionals de Cheap Films varen convertir l'espai en escenari i els convidats en actors i actrius. Entre tots es va poder fer una pel·lícula sobre La Fil·loxera, per explicar la història d’una crisi del sector, i com es va poder vèncer gràcies a la intervenció dels 7 savis.
 

Al final de la filmació, les Cuineres de Sils, vingudes de Girona, van oferir un sopar casolà, com els d'abans; amb uns platets de fideus a la cassola, rap, mandonguilles, sèpia, com els de l'àvia. 

Amb els diners recaptats per aquesta activitat al celler ajudaran a l'edició del Receptari de la Cuina de reciclatge (cal cuinar amb què tenim a la nevera) que és presentarà aquest mes de novembre dins la setmana de la sostenibilitat a Girona.
 
La pluja no va espantar a ningú i tots els assistents van gaudir d'una nit de lluna plena i una mica de pluja per acabar amb un ball per a tots els públics a càrrec de DJ R.Stone.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El celler Família Torres recupera els actes professionals presencials amb un tast de les noves anyades amb el qual referma la voluntat que la fruita del raïm primi per sobre de la fusta | El Gran Muralles 2016 és una bona mostra de l'evolució que segueix l'elaboració dels vins més preuats de la bodega: "Cadascun és fill d'una època"
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Article d'opinió de Savador Puig, director general de l'INCAVI
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.